Antena Meniu Search
x

Declarație MISTERIOASĂ în cazul studentei eminente care a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Oradea. Ce spune iubitul fetei

O studentă la Facultatea de Medicină a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul patru al unui bloc din Oradea. Tocmai venise din club împreună cu iubitul ei. Şocant este că a fost găsită doar în lenjerie intimă. Nu ar fi lăsat un bilet de adio aşa că nimeni nu îşi poate explica, în acest moment, ce ar fi determint-o să recurgă la gestul extrem. Legişii vor face autopsia, iar poliţiştii vor încerca să afle de ce şi-a dorit moartea.  

Vezi și

O studentă la Facultatea de Medicină a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul patru al unui bloc din Oradea. Tocmai venise din club împreună cu iubitul ei. Şocant este că a fost găsită doar în lenjerie intimă. Nu ar fi lăsat un bilet de adio aşa că nimeni nu îşi poate explica, în acest moment, ce ar fi determinat-o să recurgă la gestul extrem. Legişii vor face autopsia, iar poliţiştii vor încerca să afle de ce şi-a dorit moartea.  

Lumânări aprinse şi câţiva trandafiri albi stau acum în locul unde studentă eminetă şi-a dat ultima suflare. 

În zorii zilei, a căzut în gol, de la etajul 4. Andrada locuia împreună cu iubitul ei. Abia veniseră din club când fata şi-ar fi dat seama că şi-a pierdut telefonul. S-ar fi panicat şi a început să îl caute. Când s-a dus după ea în bucătărie, iubitul a descoperit şocat că Andrada lui nu mai era acolo. Zăcea deja pe trotuarul din faţa blocului, îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Andrada avea 21 de ani. Studia la două facultăţi din Oradea - Medicină Denatră şi Medicină Generală. Fusese olimpică şi a avut numai 10 pe linie. Nimeni nu înţelege ce a împins-o pe tânără spre moarte. 

Criminaliştii au luat amprente de pe fereastra de la care a căzut tânăra şi l-ar fi audiat deja pe iubitul ei. Zecile de prieteni o plâng deja. "Nu o să te uităm niciodată, prietena şi colega noastră dragă! Dumnezeu să te odihnească! Ne vom aminti cu drag de zâmbetul tău", a scris una dintre apropiatele Andradei. 

Se pare că fata nu a lăsat niciun bilet de adio în care să îşi explice gestul extrem. Anchetatorii vor încerca să afle ce s-a întâmplat noaptea trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Declarație MISTERIOASĂ în cazul studentei eminente care a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Oradea. Ce spune iubitul fetei