Antena Meniu Search
x

Formula 1. Pilotul francez Esteban Ocon va părăsi echipa Alpine la finele sezonului

Pilotul francez de Formula 1 Esteban Ocon şi echipa Alpine au convenit să se despartă la sfârşitul sezonului 2024, a anunţat luni echipa franceză într-un comunicat de presă, scrie AFP, citat de Agerpres. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 03.06.2024 , 16:28

Formula 1. Pilotul francez Esteban Ocon va părăsi echipa Alpine la finele sezonului
- Profimedia

"Alpine îi mulţumeşte lui Esteban pentru angajamentul faţă de echipă în ultimii cinci ani", a declarat directorul Alpine, Bruno Famin. "În această perioadă, am trăit împreună câteva momente fantastice, dintre care cel mai bun a fost Marele Premiu al Ungariei din 2021, cu o victorie memorabilă", a adăugat el.

În 2021, în Ungaria, Ocon a înregistrat prima sa victorie într-un Grand Prix

În 2021, în Ungaria, Ocon a înregistrat prima sa victorie într-un Grand Prix, de asemenea prima pentru echipa franceză. Pilotul francez în vârstă de 27 de ani a mai obţinut două podiumuri cu Alpine: la MP de la Sakhir în 2020 (locul 2), precum şi la MP de la Monaco în 2023 (locul 3).

Articolul continuă după reclamă

"Am trăit momente grozave împreună, dar şi momente dificile, sunt foarte recunoscător tuturor membrilor echipei pentru aceste momente memorabile", a subliniat Esteban Ocon în comunicatul de presă. "Îmi voi anunţa planurile foarte curând, dar, între timp, sunt pe deplin concentrat pe ce am de făcut până la finele sezonului", a continuat el.

Pe acelaşi subiect

Puteţi urmări sezonul de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Sport » Formula 1. Pilotul francez Esteban Ocon va părăsi echipa Alpine la finele sezonului