Antena Meniu Search
x

Video Cel mai spectaculos sezon din Formula 1 se vede pe canalele Antena şi în AntenaPLAY. Programul şi televizările primelor etape

Antena 1 si Antena 3 CNN transmit în direct Formula 1 în România. Peste un miliard şi jumătate de oameni din întreaga lume îi urmăresc cu sufletul la gură pe cei mai rapizi piloţi de pe planetă.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 19:22

Vezi și

Sezonul ia startul în Bahrain. Atât calificările, programate vineri, 1 martie, la ora 18:00, cât şi cursa de sâmbătă, de la ora 17:00, vor putea fi urmărite în exclusivitate la Antena 1. Al doilea mare premiu din acest an va avea loc săptămâna viitoare în Arabia Saudită şi va fi transmis în direct de Antena 3 CNN. 2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 24 de calificări contracronometru şi 72 de sesiuni de antrenamente.

Lupta pentru titlul mondial se anunţă extrem de strânsă

Lupta pentru titlul mondial se anunţă extrem de strânsă. Max Verstappen este favorit să obţină al patrulea titlu mondial consecutiv, însă Charles Leclerc speră să triumfe în premieră, la al cincilea sezon în monopostul Ferrari. La rândul său, Lewis Hamilton speră să-şi îmbunătăţească recordul de 7 titluri mondiale, pe care îl deţine la egalitate cu Michael Schumacher.

Este ultimul sezon pentru britanic în echipa Mercedes, înainte de a trece în tabăra Ferrari în 2025. Atât cursele, cât şi calificările şi antrenamentele, vor fi în direct, integral, pe platforma AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Cel mai spectaculos sezon din Formula 1 se vede pe canalele Antena şi în AntenaPLAY. Programul şi televizările primelor etape