Antena Meniu Search
x

Curs valutar

PAOK – Panathinaikos 4-1. Echipa lui Răzvan Lucescu este pe primul loc şi poate deveni campioană după ultima etapă

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri, pe teren propriu, scor 4-1, gruparea Panathinaikos Atena, în penultima etapă din play-off-ul campionatului grec. PAOK este lider şi poate deveni campioană după ultima etapă, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 23:09

PAOK – Panathinaikos 4-1. Echipa lui Răzvan Lucescu este pe primul loc şi poate deveni campioană după ultima etapă
PAOK – Panathinaikos 4-1. Echipa lui Răzvan Lucescu este pe primul loc şi poate deveni campioană după ultima etapă - Profimedia

Meciul dintre PAOK şi Panathinaikos din penultima etapă din Superliga Greciei a fost transmis exclusiv în AntenaPLAY.

Au fost două derby-uri în Grecia, în această etapă a 9-a din play-off, penultima a campionatului. Olympiacos Pireu a dispus cu 2-0 de AEK, ajutând astfel, de la distanţă, echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final

Articolul continuă după reclamă

Românul şi elevii săi aveau nevoie de victorie cu Panathinaikos pentru a rămâne la mâna lor în lupta pentru titlu. Şi deşi Răzvan a fost nevoit să recurgă la schimbări încă din minutul 19, după accidentarea lui Thomas Murg, gazdele au deschis scorul în minutul 37, prin Taison. După 1-0 la pauză, Lucescu jr a schimbat inspirat în minutul 66, când l-a scos pe autorul golului, Taison, petru a-l introduce pe Andrija Zivkovic.

Iar sârbul a majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 72. Alexander Jeremejeff i-a readus pe oaspeţi în joc, marcând în minutul 78, însă Veirinha, în minutul 89, şi Zivkovic în minutul 90+2, au stabilit rezultatul final. Victorie cu 4-1 pentru PAOK, care este lider în clasament, înaintea ultimei etape, cu 77 de puncte. Pe locul secund se află AEK Atena, cu 75 de puncte.

În ultima etapă, decisivă pentru titlu, PAOK dispută derby-ul oraşului Salonic, în deplasare, la Aris, în timp ce AEK joacă acasă, cu Lamia.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » PAOK – Panathinaikos 4-1. Echipa lui Răzvan Lucescu este pe primul loc şi poate deveni campioană după ultima etapă