Antena Meniu Search
x

Galerie foto Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Gest neașteptat făcut de Ema, după ce a văzut imaginile incendiare cu Răzvan și Daria. "În miezul nopții m-a chemat așa: Romeo, vino!"

Imaginile incendiare dintre partenerul său, Răzvan, și ispita Daria au făcut-o pe Ema să ia decizia să părăsească Insula Iubirii.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:19

„Plec acasă! Tu ce crezi că mai aștept să facă? Mi se pare că Răzvan a renunțat la respectul nostru pentru cuplu. A călcat pe tot ce înseamnă dragoste. Nu știu dacă să renunț și să plec sau să rămân și să văd mai multe. Tind mai mult să plec decât să rămân”, a mărturisit concurenta.

Gest incredibil făcut de Ema

Însă, la scurt timp, Ema a făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe toți cei din casă. Deși a avut conflicte încă de la începutul sezonului cu ispita Romeo, care i-a mărturisit că o place foarte tare, bruneta a cerut să fie trezit în miezul nopții ca să vorbească cu el. Și să își ia la revedere înainte de a părăsi insula.

Ce a urmat însă a fost ceva cu totul neașteptat. „În miezul nopții m-a chemat așa: Romeo, vino!” Cei doi au început să vorbească până dimineața, fără să închidă un ochi. Iar ispita se pare că a determinat-o să se mai gândească în ceea ce privește plecarea sa din emisiune.

Pe acelaşi subiect

-"M-ai înjurat că te-am trezit?

- Tu de ce vrei să pleci? Rămâi pentru tine.

- Eu ce să mai fac?

- Păi te poți distra și tu.

- Eu nu am venit aici să mă distrez. Nu mai am de ce să stau, am văzut suficient. Ce mai aștept să se întâmple?

- Știu că e aiurea când ... ai avut încredere în el, că altfel nu ai cum să stai cu un om dacă nu ai puțină încredere în el. Nu zic că nu te iubește, dar are o slăbiciune. Mai e o chestie psihologică, dacă nu ai trăit și nu ai făcut chestiile pe care trebuia să le faci.

- Lasă mă că le-a făcut, păi știu!

- Acum a început să arate mai bine, înainte nu a fost așa. Și nu avea acces la femei la care acum are. Ești mai frumoasă ca Daria.

- Nu m-am gândit nicio secundă că ar face așa ceva”, este dialogul dintre cei doi, care i-a făcut să petreacă șase ore unul în compania celuilalt.

„Am prins și răsăritul, am mâncat împreună”, a recunoscut Romeo la testimoniale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Media » Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Gest neașteptat făcut de Ema, după ce a văzut imaginile incendiare cu Răzvan și Daria. "În miezul nopții m-a chemat așa: Romeo, vino!"