Antena Meniu Search
x

Video Un băieţel de 2 ani a căzut de la etaj, în Cluj Napoca. Mama, surdo-mută, nu a auzit când micuţul şi sora lui mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Cluj-Napoca. Mama, surdo-mută, nu a auzit când băieţelul şi sora sa mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau. 

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 14:12

Vezi și

Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit, sâmbătă, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui copil de 2 ani, care a căzut de la etajul 2 al unui bloc aflat pe strada Mureșului din municipiu.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață, alături de un echipaj SMURD, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui copil, în vârstă de doi ani, căzut de la etajul doi al unui bloc de locuințe, situat pe strada Mureșului din municipiul Cluj-Napoca.Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD, de tip terapie intensivă mobilă, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta este în stare de conștiență și este cooperant", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Sora mai mare i-a rugat pe vecini să sune la 112

Din primele informaţii, se pare că mama copilaşului, surdo-mută fiind, nu a auzit când băieţelul şi sora sa mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau. Căderea celui mic a fost atenuată de o copertină montată la intrarea în bloc.

Fetiţa a fost cea care i-a rugat pe vecini să sune la 112, pentru că mama nu putea vorbi. Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Medicii spun că era conştient şi cooperant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un băieţel de 2 ani a căzut de la etaj, în Cluj Napoca. Mama, surdo-mută, nu a auzit când micuţul şi sora lui mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau