Antena Meniu Search
x

Video Cine este bărbatul care a atacat cu sabia oameni la întâmplare pe o stradă din Londra. Un băiețel de 13 ani, ucis. Alți patru oameni, răniți. VIDEO

Alertă la Londra marţi dimineaţă. Mai mulţi oameni au fost atacaţi de un individ înarmat cu o sabie în Hainault, estul capitalei. Suspectul, un bărbat de 36 de ani, a atacat la întâmplare trecători care i-au ieşit în cale. Un băiat de 13 ani a fost ucis. În total, patru persoane au fost rănite, inclusiv doi polițiști. Atacul nu este considerat un act de terorism, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 15:59

Vezi și

Polițiștii au fost chemați în Hainault după ce martorii au cerut ajutorul disperați, spunând că mai multe persoane au fost înjunghiate cu o sabie de un individ. Un martor a declarat, potrivit Telegraph, că a văzut un bărbat care "fugea cu o sabie de samurai" și care "a înjunghiat patru persoane după ce a intrat cu o camionetă într-o casă".

Un copil de 13 ani a fost ucis 

În urma atacului, un băiețel de 13 ani a fost ucis. Alte patru persoane au fost rănite, printre care doi ofițeri de poliție care încercau să-l prindă pe atacator. Bărbatul de 36 de ani a fost arestat la 22 de minute după primul apel făcut la poliție, cu puțin timp înainte de ora 07:00.

„Sunt sigur că vorbesc în numele întregului oraș când spun că gândurile se îndreaptă către acest copil mic și familia lui”, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o conferiță de presă avută la fața locului, poliția a refuzat să răspundă reporterilor care au întrebat dacă atacatorul era cunoscut ca având probleme cu legea și dacă a mai fost arestat vreodată.  De asemenea, poliția crede că nu a fost un atac terorist. 

„Acest atac arată pericolul cu care se confruntă ofițerii noștri în fiecare zi și le mulțumesc pentru curajul lor”, a spus Sadiq Khan, într-o declarație.

Ofițerii Poliției Metropolitane „știau bine că este un bărbat periculos”, dar „și-au riscat propria siguranță pentru a se asigura că alții nu au fost răniți ca urmare a acțiunilor acestui bărbat. Ne demonstrează tuturor curajul lor de zi cu zi, a spus el reporterilor.

Cei doi ofițeri răniți în timpul atacului vor avea nevoie de intervenții chirurgicale, însă, potrivit primelor informații, rănile nu le pun viața în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cine este bărbatul care a atacat cu sabia oameni la întâmplare pe o stradă din Londra. Un băiețel de 13 ani, ucis. Alți patru oameni, răniți. VIDEO