Antena Meniu Search
x

O tânără din UK a mers la spital, crezând că este doar mahmură. Medicii i-au spus că mai are doar un an de trăit

După o vacanţă petrecută cu prietenele, Ella Pick, o tânără britanică de 19 ani, a mers la medic acuzând stări de ameţeală. Tânăra a crezut că este mahmură, însă diagnosticul medicilor a fost unul crunt, scrie The Mirror. 

de Redactia Observator

la 03.05.2024, 12:30

O tânără britanică a mers la spital, crezând că este doar mahmură. Medicii i-au spus că mai are doar un an de trăit
O tânără britanică a mers la spital, crezând că este doar mahmură. Medicii i-au spus că mai are doar un an de trăit - Mirror

Anul trecut, Ella Pick a plecat într-o vacanţă în Grecia, cu prietenele ei. Spre finalul sejurului, tânăra a început să se simtă rău, dar a dat vina pe mahmureală. Avea migrene puternice şi a observat că ochiul stâng începe să se deplaseze spre interior, ceea ce a determinat-o să ceară ajutorul medicilor. 

La spital, medicii au descoperit un nodul pe creierul Elei şi ulterior s-a stabilit că aceasta avea o tumoare cerebrală incurabilă și inoperabilă, dându-i doar 12 luni de trăit. Cu un diagnostic atât de cumplit, britanica a trebuit să refuze un interviu pentru jobul visurilor ei la compania aeriană British Airways. 

Acum, Ella, care lucrează într-un supermarket, a declarat că se simte amorţită şi vrea să profite de timpul care i-a mai rămas pentru a-şi crea amintiri cu familia şi prietenii. "Totul a început în iunie anul trecut când am plecat cu prietenele mele, în vacanţă, în Grecia. Cred că în primele două sau trei nopți m-am simțit bine. Ne-am distrat foarte tare. Apoi am început să mă simt rău. Am crezut că poate fi o mahmureală. M-am simțit pur și simplu ciudat. Acum mă uit înapoi și clar nu eram bine".

Tânăra profită de timpul care i-a mai rămas

"Acasă mi-am mai revenit, dar după o săptămână am început să am migrene severe. Apoi, ochiul stâng a început să se deplaseze spre interior. Am mers la un control oftalmologic și m-au trimis la spital".

După un alt episod cu migrene puternice, tânăra britanică a fost transportată de urgenţă la spital. Nu se știe dacă migrenele pe care le avea înainte erau legate și de tumoră. "Dacă aș face o biopsie, cel mai probabil m-ar paraliza, așa că nu pot exact să spun câte luni mai am de trăit. M-am întors la muncă și aș prefera să-mi continui viața cât mai normal posibil. Am fost în câteva vacanțe cu familia - încercăm doar să profităm la maxim de timpul pe care îl mai avem împreună."

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O tânără din UK a mers la spital, crezând că este doar mahmură. Medicii i-au spus că mai are doar un an de trăit