Antena Meniu Search
x

Video Copilul de 6 ani vândut pe 4.500 de lei unui bărbat din Germania, adus în ţară. Micuţul va locui cu cei 2 fraţi, în grija statului

Baiețelul de 6 ani din Gorj, vândut de părinți pentru 4.500 de lei unui bărbat din Germania, se întoarce în România! Cel mai probabil mâine dimineata va ajunge în țara, iar autoritățile fac tot posibilul ca micuțul să locuiască alături de cei 2 frati ai săi, aflaţi în grija statului.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.04.2024, 19:42

Vezi și

Surprinzător, copilul de 6 ani era într-o stare aparent bună. Fizica si psihică. Însă în mod cert vă avea parte de consiliere psihologică, pentru că autorităţile să se asigure că nu a rămas cu sechele, după toată această aventură. 

Copilul se va reuni cu fraţii lui

Secretarul de Stat din Ministerul Familiei a ajuns în această dimineață la Munchen și de acolo a mers în localitatea unde băiețelul era sub supravegherea asistenței sociale. În aceasta după amiază, după formalitățile necesare de la Consulatul General al României, au pornit împreuna spre țară. Din delegaţia română fac parte inclusiv un psiholog şi reprezentanţi de la Protecţia Copilului Gorj. În ţară, micuţul va rămâne în grija unui asistent maternal, iar scopul principal este să îl aducă alături de fraţii săi, o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de nici 3 ani.

Bărbatul la care a ajuns în Germania a încercat să îl înscrie la şcoală şi la un medic de familie şi aşa a alertat autorităţile, care au anunţat omologii din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Copilul de 6 ani vândut pe 4.500 de lei unui bărbat din Germania, adus în ţară. Micuţul va locui cu cei 2 fraţi, în grija statului