Antena Meniu Search
x

Cele două fetițe răpite din Brașov au fost violate de mai multe ori, într-o pădure şi într-o parcare. Răpitorul a mai fost închis pentru viol

Cele două fete de 10 și de 12 ani, răpite din Brașov și găsite în județul Prahova, au fost forțate să întrețină mai multe acte sexuale, au stabilit anchetatorii. Agresiunea a avut loc într-o parcare și în interiorul unei localități.

de Redactia Observator

la 13.11.2022, 15:56

Cele două fetițe răpite din Brașov au fost violate de mai multe ori, într-o pădure şi într-o parcare. Răpitorul a mai fost închis pentru viol
Cele două fetițe răpite din Brașov au fost violate de mai multe ori, într-o pădure şi într-o parcare. Răpitorul a mai fost închis pentru viol

Potrivit polițiștilor, în urma cercetărilor a reieșit că „bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice și amenințări, ar fi forțat, pe rând, persoanele vătămate minore să întrețină mai multe raporturi și acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului și municipiul Buzău, dar și în localitatea Valea Nicovani din județul Prahova.”

Cele două fete au fost preluate de un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, fiind instituționalizate și internate în regim de urgență. Mama fetelor a fost de acord cu acest lucru. Copilele frecventau şcoala, iar familia lor nu se afla în atenţia asistenţilor sociali de la primăria comunei unde are domiciliul.

„Se află într-un serviciu social al DGASPC Braşov. Au intrat, încă de azi dimineaţă (duminică dimineaţă – n.r.) într-un program de consiliere psihologică şi terapie. Urmează ca, împreună cu cei de la asistenţa socială din primăria de domiciliu, să facem o anchetă socială, pentru a stabili măsurile luate pentru aceşti copii”, au declarat pentru News.ro oficiali din cadrul DGASPC Braşov. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Anchetatorii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și coruperea sexuală a minorilor.

Pe acelaşi subiect

Filmul răpirii celor două surori

Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite vineri de la domiciliul lor din județul Brașov, iar Poliția a declanșat alerta de răpire.

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, la domiciliul fetelor, situat în comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două copile, care i-ar fi cerut acordul femeii de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.

Întrucât copiii nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu a mai răspuns la telefon, mama a alertat polițiștii. Ulterior, fetele au fost găsite în județul Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Cele două fetițe răpite din Brașov au fost violate de mai multe ori, într-o pădure şi într-o parcare. Răpitorul a mai fost închis pentru viol