Antena Meniu Search
x

Update Formula 1, Marele Premiu de la Imola: Max Verstappen a câștigat cursa, urmat de Lando Norris și Charles Leclerc

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull Racing) a câștigat Marele Premiu de la Imola, transmis în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Pe podium s-au mai clasat Lando Norris (McLaren) şi Charles Leclerc (Ferrari). Pentru prima oară în acest sezon, "Marele Circ" a revenit în Europa, iar cu această ocazie am asistay şi la revenirea unui weekend clasic de F1, după ce ultimele două Grand Prix-uri au avut şi curse de sprint.

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 17:39

Formula 1, Marele Premiu de la Imola
Formula 1, Marele Premiu de la Imola - Profimedia

Cursa Marelui Premiu de la Imola a fost în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

UPDATE: Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola, fiind urmat de Lando Norris şi Charles Leclerc! Cel mai bun timp în cursă l-a înregistrat George Russell.

UPDATE tur 48/63: Charles Leclerc a greşit frânarea şi a ieşit de pe circuit, în duelul pentru poziţia a doua cu Lando Norris.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

UPDATE tur 37/63: Lewis Hamilton l-a depăşit pe Sergio Perez şi a urcat pe locul şapte!

UPDATE tur 8/63: Sergio Perez a ieşit de pe pistă, însă a continuat cursa fără probleme. Pilotul de la Red Bull se clasează pe locul zece, transmite AS.RO.

UPDATE: Start în Marele Premiu de la Imola! Max Verstappen a plecat perfect din pole position, şi este lider după primele viraje, urmat de Lando Norris şi de cei doi piloţi de la Ferrari!

În calificările pentru Marele Premiu de la Imola, Max Verstappen a obţinut cel mai bun timp: 1:14.746. Olandezul i-a egalat recordul regretatului Ayrton Senna, de 8 pole-position-uri obţinute la rând.

UPDATE 18:07: Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu de la Imola!

UPDATE 14:32: Oscar Piastri a fost cel mai rapid pilot din a treia sesiune de antrenamente (1:15.529). Australianul de 23 de ani a fost urmat de coechipierul de la McLaren, Lando Norris, în timp ce al treilea cel mai bun timp a fost al lui Carlos Sainz, de la Ferrari.

UPDATE 19:00 Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot şi în a doua sesiune de antrenamente.

UPDATE 18:00 A început a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola în AntenaPLAY.

UPDATE 15:30 S-a încheiat prima sesiune de antrenamente. Cel mai rapid pilot al sesiunii a fost Charles Leclerc de la Ferrari (1:16.990), în timp ce George Russell de la Mercedes a înregistrat al doilea cel mai bun timp (1:17.094). Al treilea pilot al sesiunii a fost Carlos Sainz.

Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY)

Vineri au loc primele două sesiuni de antrenamente. Prima va începe la ora 14:30, în timp ce a doua va începe la ora 18:00. Ambele vor putea fi urmărite LIVE în AntenaPLAY.

Ziua de sâmbătă începe cu a treia sesiune de antrenamente de la Imola, care va începe la ora 13:30. FP3 se va vedea LIVE în AntenaPLAY. De la ora 17:00 vor avea loc calificările Marelui Premiu de la Imola, care vor putea fi urmărite în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Cursa de duminică va începe la ora 16:00 şi va putea fi urmărită pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

În urmă cu un an, Marele Premiu de la Imola a fost anulat, din cauza inundaţiilor care au avut loc în regiunea Emilia-Romagna.

Programul Marelui Premiu de la Imola:

Vineri, 17 mai

  • Ora 14:30: Prima sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • Ora 18:00: A doua sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)

Sâmbătă, 18 mai

  • Ora 13:30: A treia sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • Ora 17:00: Calificările (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Duminică, 19 mai

  • Ora 16:00: Cursa (Antena 1 şi AntenaPLAY)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live şi peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3 se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » AntenaPLAY » Formula 1, Marele Premiu de la Imola: Max Verstappen a câștigat cursa, urmat de Lando Norris și Charles Leclerc