Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cele mai frumoase ținute de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes

Cannes, capitala filmului zilele acestea, a devenit şi capitala modei. Vedetele au defilat mai ceva ca pe podium. Iar echipa filmului romanesc, "Trei kilometri până la capătul lumii", a impresionat prin ţinutele de pe covorul roşu. 

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 21:16

Covorul roșu de la Cannes a strălucit la propriu de la ţinutele vedetelor venite din toată lumea. Starurile de la Hollywood au atras toate blitzurile, actrițele au etalat rochii fabuloase și bijuterii de sute de mii de euro.

De la spectaculoasă rochie a fotomodelului Heid Klum până la apariția definită de elegantă a reginei filmului, Meryl Streep, totul a arătat că stiliștii nu au lăsat nimic la voia întâmplării.

Echipa singurului film românesc aflat în competiţia oficială, "Trei kilometri până la sfârşitul lumii", a uimit prin apariţia glamour din seară prezentării filmului, dar și prin îndrăzneala ţinutelor de a două zi. Tânărul consulant de imagine Edi Enache s-a asigurat că lookul lor nu va trece neobservat.

Vezi și

Filmul regizat de Emanuel Pârvu, "Trei kilometri până la sfârşitul lumii", a ridicat sala în picioare și a fost aplaudat timp de 6 minute

Pelicula "Trei kilometri până la sfârşitul lumii"  va putea fi vizionată în această vara la festivalurile TIFF și Anonimul, iar, din toamnă, va avea premieră în cinematografele din toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Entertainment » Cele mai frumoase ținute de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes