Antena Meniu Search
x

Video Interviu exclusiv cu Daniel Craig despre partea a doua ”La Cuțite”. Ce spune despre colegul de platou Edward Norton

Daniel Craig a vorbit într-un interviu acordat Observator despre a doua parte a filmului ”La Cuțite”, care are premiera vineri pe Netflix.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 20:39

Vezi și

În continuarea filmului ”La Cuțite”, Daniel Craig revine în rolul detectivului Benoit Blanc, care trebuie să dezlege misterul unei noi povești polițiste, semnate de Rian Johnson. Pentru Daniel Craig, revenirea la rol a fost firească.

Este foarte diferit, experiența de a lucra, mai mult decât orice. Doar să vii pe platou și să faci parte din acest film este atât de distractiv”, spune Daniel Craig despre motivul reîntoarcerii.

Daniel Craig își laudă colegii de platou

Actorul britanic a vorbit și despre colegul său de platou, Edward Norton.

Să îl vad pe Ed cum scoate la suprafață personajul lui Miles, nu a fost atât de mult despre actorie, cât despre reacție. Pentru mine, ceea ce face el este atât de minunat”, a adăugat Daniel Craig.

Prima parte a seriei a fost nominalizată la Oscar pentru Cel Mai Bun Scenariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Exclusiv Observator » Interviu exclusiv cu Daniel Craig despre partea a doua ”La Cuțite”. Ce spune despre colegul de platou Edward Norton