Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video OFF THE RECORD, ep. 7. România din afara României şi cum mai pot fi aduşi cei care au emigrat în masă pentru un trai mai bun în Vest: "Ar vrea să se întoarcă"

Milioane de români au luat drumul Occidentului în ultimii 30 de ani, în speranţa unei vieţi mai bune. Astăzi, România a devenit mai atractivă din punct de vedere economic, dar este îndeajuns de atractivă pentru a-i face să se întoarcă?

de Bianca Iacob

la 15.05.2024 , 12:31

Bianca Iacob şi Cristi Popovici, reporteri speciali Observator, Antena 1, discută în cel de-al 7-lea episod OFF THE RECORD despre România din afara României. Mai pot fi aduşi românii care au plecat în Vest pentru un trai mai bun? Dar copiii lor?

Vezi și
Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Exclusiv Observator » OFF THE RECORD, ep. 7. România din afara României şi cum mai pot fi aduşi cei care au emigrat în masă pentru un trai mai bun în Vest: "Ar vrea să se întoarcă"