Antena Meniu Search
x

Antrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet

Etapa de Formula 2 de la Imola e live în AntenaPLAY. Etapa a patra va avea loc în perioada 17-19 mai, când piloţii vor lupta din nou pentru supremaţie pe celebrul circuit de la Imola.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 18:58

Antrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY
Antrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY - Profimedia

Spectacolul din regiunea Emilia Romagna va debuta vineri, când vor avea loc antrenamentele libere, ce vor începe la ora 12:05. Tot vineri, vom avea parte şi de calificări, ce vor debuta la ora 17:00.

Etapa de Formula 2 de la Imola e live în AntenaPLAY (17-19 mai)

Update 17:40: Gabriel Bortoleto a câștigat calificările pentru Cursa de Formula 2 de la Imola!

Articolul continuă după reclamă

Update 12:50: Steag roşu în antrenamentele din Formula 2! Ollie Bearman, pilotul care a concurat pentru Ferrari în Arabia Saudită, a intrat în zidul de protecţie, la ieşirea din virajul 3. Din fericire, el nu a păţit nimic şi a ieşit singur din monopost. Sesiunea de antrenamente nu va mai fi reluată.

Pe acelaşi subiect

Cel mai bun timp a fost înregistrat de Paul Aron, urmat de Gabriel Bortoleto şi Zane Maloney. 

Update 12:14: Au început antrenamentele din Formula 2 de la Imola.

Update 12:08: O nouă amânare a startului sesiunii de antrenamente. Organizatorii au anunţat că sesiunea ar trebui să înceapă la 12:14.

Update 12:05: Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor începe cu o întârziere de trei minute.

Cursa de sprint de la Imola se va desfăşura sâmbătă, de la ora 15:15. Cursa va avea loc duminică, de la ora 11:00. Toate cele menţionate mai sus vor fi live în AntenaPLAY.

Prima cursă de Formula 2 de la Imola a avut loc în 2022, iar lungimea unui tur este de 4.909 km. Cursa de sprint are 25 de tururi, iar cursa în sine adună 35 de tururi. Cel mai rapid tur din istorie îi aparţine lui Juri Vips (1:40.221, în 2022).

  • Antrenamente – vineri, 12:05 – AntenaPLAY
  • Calificări – vineri, 17:00 – AntenaPLAY
  • Sprint – sâmbătă, 15:15 – AntenaPLAY
  • Cursa – duminică, 11:00 – AntenaPLAY

Clasamentul general din Formula 2

Aceasta este a patra etapă din circuitul de Formula 2, după Sakhir, Jeddah şi Melbourne. Maloney, Fittipaldi şi Hadjar sunt învingătorii de până acum. Primul este şi liderul campionatului mondial, cu 62 de puncte, fiind urmat de Aron (47 de puncte) şi de Hauger (41 de puncte).

La echipe, Rodin Motorsport e pe primul loc (78 de puncte), fiind urmată de Campos Racing (60 de puncte) şi de Hitech Pulse-Eight (57 de puncte).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Vi s-a părut exagerată reacţia publicului la momentul Babasha de la concertul Coldplay?
Observator » AntenaPLAY » Antrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet