Antena Meniu Search
x

(P) Îți dorești să dezvolți un magazin online pentru afacerea ta? easyCart face întregul proces mult mai ușor

Dacă deții deja o afacere prosperă în spațiul fizic, următorul pas spre dezvoltare îl reprezintă consolidarea unui magazin online care să lărgească aria de influență asupra pieței și să te ajute să ajungi la o gamă mai mare de potențiali clienți. Magazinul online reprezintă nimic altceva decât un instrument de legătură între o afacere și publicul său, care poate genera rapid o creștere a profitului, prin simplul fapt că ajută la consolidarea unei comunități active și loiale, dincolo de orice altceva. Dacă îți dorești să beneficiezi cât mai rapid de avantajele unui magazin online, intră pe easycart.ro și completează cererea de colaborare!

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 12:12

Ce este easyCart?

easyCart este o platformă SaaS de creare magazin online care îți livrează licența de software pentru site-ul care urmează să găzduiască magazinul. Practic, tot ce trebuie să faci este să comunici în momentul plasării cererii care sunt nevoile tale și cum ai vrea să arate rezultatul, iar o echipă de specialiști va implementa toate aceste funcții pentru ca, în final, să obții un magazin la cheie, perfect funcțional, configurat către vânzări. easyCart este o soluție avantajoasă sub raport cost-beneficii, dat fiind faptul că în schimbul unui abonament lunar ai toate necesitățile de securitate, mentenanță, gestionare și nu numai acoperite.

Cum obții un magazin online de la easyCart?

Colaborarea cu easyCart este foarte simplă și rapidă, garantându-ți dezvoltarea și lansarea magazinului mult dorit în maxim două săptămâni. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma și să configurezi abonamentul dorit după propriile nevoi. În cel mult 24 de ore de la transmiterea formularului cu toate informațiile necesare, vei fi contactat de către un membru al echipei care îți va comunica toate etapele procedurii și îți va solicita informații suplimentare pentru a cunoaște în detaliu afacerea, astfel încât site-ul să corespundă personalității acesteia. În scurt timp vei fi înregistrat pe platformă și începe procesul de construire și lansare, de căutare și propunere de parteneri și implementare a tuturor facilităților esențiale, în așa fel încât în doar câteva zile să te bucuri de primele vânzări și să poți ulterior să îți scalezi afacerea.

Care este prețul pentru un magazin online cu easyCart?

Cu easyCart știi exact ce și cât te costă în funcție de nevoile și preferințele tale pentru că, înainte de toate, îți configurezi un abonament care include toate facilitățile necesare pentru ca magazinul tău să funcționeze conform așteptărilor. Abonamentul standard pornește de la 24 EUR pe lună și cuprinde tot ce ai nevoie pentru a putea începe să vinzi online fără bătăi de cap. Pe măsură ce lucrurile avansează în sfera online, poți opta pentru unul dintre upgrade-urile de marketing și vânzări disponibile pentru a transforma magazinul tău într-un instrument cu adevărat eficient. Avansat, Profesional și Premium sunt opțiunile existente, fiecare venind cu avantaje semnificative în ceea ce privește performanța site-ului pe termen lung.

De ce să optezi pentru colaborarea cu easyCart?

Dincolo de avantajele evidente ce țin de rapiditatea de implementare și costurile foarte avantajoase pentru crearea de magazine online, easyCart îți aduce o serie majoră de beneficii adiacente care vor cântări semnificativ pentru activitatea afacerii tale. Spre exemplu, poți încărca oricâte produse îți dorești, fără limite; nu ai nevoie de hosting separat; poți face un upgrade site-ului ori de câte ori simți nevoia; toate serviciile de mentenanță sunt incluse în abonamentul de bază și ai posibilitatea să îți personalizezi și configurezi magazinul în funcție de propriile nevoi, totul în baza aceluiași abonament stabilit la începutul colaborării.

Fă drumul afacerii tale către succes mult mai ușor cu ajutorul easyCart!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Îți dorești să dezvolți un magazin online pentru afacerea ta? easyCart face întregul proces mult mai ușor