Antena Meniu Search
x

(P) 10.000 de copaci vor fi plantați de gourmetGIFT.ro în cadrul campaniei Green Christmas

Când oferi cadouri de Crăciun, ai posibilitatea de a oferi ceva și mediului înconjurător, de a cărui protejare toți suntem responsabili! În cadrul campaniei Green Christmas, furnizorul de cosuri cadou gourmetGIFT.ro oferă clienților posibilitatea implicării într-un demers eco-friendly, fără un efort financiar suplimentar din partea acestora.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 13:48

(P) 10.000 de copaci vor fi plantați de gourmetGIFT.ro în cadrul campaniei Green Christmas

Astfel, pentru companii, gestul dăruirii de cadouri de Crăciun pentru angajați, colaboratori, parteneri de afaceri și clienți speciali devine acum și mai elegant, prin alăturarea componentei de responsabilitate socială corporativă.

10.000 de copaci vor fi plantați de gourmetGIFT.ro în cadrul campaniei Green Christmas

Când oferi cadouri de Crăciun, ai posibilitatea de a oferi ceva și mediului înconjurător, de a cărui protejare toți suntem responsabili! În cadrul campaniei Green Christmas, furnizorul de cosuri cadou gourmetGIFT.ro oferă clienților posibilitatea implicării într-un demers eco-friendly, fără un efort financiar suplimentar din partea acestora. Astfel, pentru companii, gestul dăruirii de cadouri de Crăciun pentru angajați, colaboratori, parteneri de afaceri și clienți speciali devine acum și mai elegant, prin alăturarea componentei de responsabilitate socială corporativă.

Cadourile cu "etichetă verde" nu doar că transmit mai departe mesajul în favoarea protecției mediului, ci determină plantarea a cel puțin 10.000 de copaci. Acțiunea de plantare se va desfășura în primăvara anului 2024. Conceptul Green Christmas vizează pe de o parte comunicarea importanței acțiunii pentru diminuarea poluării, iar pe de altă parte implicarea directă în susținerea cauzei.

Ce presupune "eticheta verde" pentru cosuri cadou de Craciun

În perioada noiembrie - decembrie 2023, companiile care lansează comenzi de pachete cadou gourmet pot susține campania tocmai prin alegerea gourmetGIFT.ro ca furnizor de coșuri cadou. Demn de menționat este faptul că implicarea în proiect prin prisma comenzilor plasate va fi comunicată și destinatarilor finali ai cadourilor. La solicitarea clienților, pe fiecare coș cadou va fi aplicată o etichetă autocolantă cu mesajul "cadou prietenos cu mediul" și mențiunea "Cel care v-a oferit acest cadou a ajutat la plantarea unui pom!".

Soluția oferă companiilor posibilitatea de a-și valida principiile de responsabilitate socială corporativă prin asocierea cu un furnizor implicat într-un proiect sustenabil, care acționează pentru protejarea mediului înconjurător și implicit o comunităților din România. De asemenea, destinatarii cadourilor vor avea satisfacția de a fi parte dintr-un astfel de proiect eco-friendly, rezultând și mai multă bucurie.

"Mecanismul campaniei noastre, adresate în mod special firmelor, este foarte simplu: Cumperi cadouri de Crăciun de la gourmetGIFT.ro și ajuți natura, arăți că îți pasă de mediul înconjurător și implicit de oameni - de noi toți și de familiile noastre, care trăim în acest mediu, ne bucurăm de resurse și avem responsabilitatea folosirii lor în mod sustenabil. Spunem mereu că în spatele companiilor de succes sunt echipe care acționează cu entuziasm. Din respect față de toți oamenii și facă de natură, ne propunem să ne implicăm pe termen lung în susținerea unei cauze de actualitate, de maximă importanță pentru viitor", a declarat Floriana Tiron, fondatorul gourmetGIFT.ro.

Un prim pas pe un drum al sustenabilității

Cei de la gourmetGIFT.ro nu ezită să spună lucrurilor pe nume: la fel ca orice industrie, la fel ca cele mai multe gesturi ale consumatorilor în viața de zi cu zi, oferirea de cadouri de Crăciun implică, din păcate, și problema generării de ambalaje. Există o amprentă de carbon care nu poate fi eliminată complet, însă ideea este de a compensa pe cât posibil impactul asupra mediului înconjurător. Soluția plantării de copaci nu rezolvă complet problemele legate de poluare, dar este un prim pas pe calea sustenabilității.

În acest moment, producătorii din România și din afara țării sunt destul de departe de standardele ideale de sustenabilitate, însă gourmetGIFT.ro caută să selecteze variante cât mai prietenoase cu mediul înconjurător, în spiritul trendului promovat de altfel ca o prioritate în Uniunea Europeană.

15 ani de experiență pe piața de coșuri cadou

Dedicat clienților business, dar și utilizatorilor individuali, magazinul online gourmetGIFT.ro livrează la nivel național coșuri cadou gourmet și băuturi premium, în orice cantitate. Cu 15 ani de experiență, gourmetGIFT.ro este unul dintre cei mai importanți furnizori de cadouri gourmet pe piața din România.

Green Christmas la gourmetGIFT.ro înseamnă un Crăciun cu bucurie și pentru oameni, și pentru natură. Mai puțină poluare, mai multă responsabilitate inclusiv în activitatea economică. Sezonul 2023 poate aduce cadouri de Crăciun cu dublă semnificație - bucuria destinatarului și bucuria naturii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) 10.000 de copaci vor fi plantați de gourmetGIFT.ro în cadrul campaniei Green Christmas