Antena Meniu Search
x

(P) 888poker National Championship: Live poker în marile orașe ale României

Sezonul doi din 888poker National Championship este în plină desfășurare, iar în această săptămână a început etapa de la București. Până pe 20 noiembrie, pasionații de poker din România au posibilitatea să practice acest joc într-un mediu profesionist, la campionatul național organizat de 888poker.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 10:03

Al doilea sezon 888poker National Championship are patru etape, iar campionul va fi desemnat în luna decembrie. Prima etapă s-a disputat deja între 30 octombrie și 6 noiembrie la Iași, în timp ce a doua se va încheia la București pe 20 noiembrie. De pe 5 până pe 11 decembrie fanii pokerului pot juca în etapa a treia de la Gentlemen's Club Timișoara, urmând ca finala să aibă loc între 12 și 18 decembrie, la Poker Room București.

La fiecare etapă este organizat un Main Event cu buy-in de 330 de euro și cu un GTD de 70 de mii de euro. Mai mult, au loc și alte evenimente la fiecare etapă, în așa fel încât utilizatorii să poată încerca o experiență LIVE indiferent de buget. Iar pe platforma operatorului online 888poker au loc zilnic sateliți și sub-sateliți în sistem steps, pornind de la freeroll-uri.

Campionul național la poker al României primește din partea organizatorilor trei pachete la evenimente LIVE pe care 888poker le va organiza în 2023, acestea având o valoare estimată la peste 7.000 de dolari.

Câștigătorul unei etape primește 20 de puncte. Primii 20 de clasați intră și ei în puncte, în ordine descrescătoare. Mai mult, jucătorii care participă la toate cele patru etape primesc și un bonus de 10 puncte. Iar cel care merge la toate etapele și are cele mai multe calificări obținute online este recompensat cu 10.000 RON.

Campionatul Național de Poker este organizat de operatorul online 888poker. Cu o istorie de 20 de ani la nivel mondial, 888poker este unul dintre liderii inovațiilor din industria jocurilor de noroc și are o platformă sigură, pe care utilizatorii se pot distra responsabil în timp ce se joacă poker.

Distracția e disponibilă și online pe 888poker

Pasionații de poker se pot distra 24 din 24 pe platforma 888poker.ro, atât pe desktop cât și din aplicația dedicată. Aici, utilizatorii au la dispoziție cele mai tari jocuri și turnee de poker. Ei pot încerca versiuni celebre precum Texas Hold'em, Omaha și Omaha Hi/Lo, dar și inovații precum Blast și Snap.

Mai mult, utilizatorii au la dispoziție și numeroase tipuri de turnee, potrivite indiferent de nivelul de pregătire al jucătorilor, iar buy-in-urile pleacă de la doar 0,01 EUR, însă în același timp există și turnee pentru cei cu buget mai mari.

Utilizatorii 888poker pot încerca așadar turnee Sit&Go, MTT, PKO - Progressive Knkockout, dar și Mystery Bounty, acestea din urmă fiind apărute recent pe platformă și se bucură de un feedback foarte bun din partea utilizatorilor.

Turnee Sit & Go 

Reprezintă turneele care au un număr predefinit de jucători (variază între 2 și 120) și încep după ce se ocupă toate locurile. Fiecare jucător se poate înscrie la cel mult 6 turnee de poker și poate juca în mod activ în 2 turnee în același timp. Buy-in-ul diferă de la turneu la turneu, la fel și viteza. Pe măsură ce turneul avansează, dacă sunt mai multe mese, jucătorii pot fi mutați la alte mese. Câștigător este ultimul jucător rămas în turneu.

Turnee MTT 

Turneele Multi-table reprezintă cel mai popular mod de joc din lume. Sunt potrivite în general pentru cei cărora le place un joc mai lent. Chiar și cu o sumă mai mică de bani utilizatorii se pot distra pentru o durată mai mare. Premiile oferite sunt suma tuturor buy-in-urilor colectate, împărțite în funcție de metoda de plată stabilită prin regulile turneului. La majoritatea turneelor premiu este garantat, indiferent de suma totală a buy-in-urilor, dar poate crește. Pe 888poker utilizatorii au la dispoziție turnee clasice, sateliți, shootout, knockout (bounty/recompensă), freeroll-uri, Heads-Up și În Team (în echipă).

PKO - Progressive Knockout

Fac parte din categoria turneelor cu mese multiple în care fiecare jucător are o recompensă. Iar în momentul în care un jucător elimină un adversar, el va colecta recompensa jucătorului eliminat. Recompensa este inclusă în buy-in-ul turneului. 

Mystery Bounty 

În prima parte a acestor turnee, se joacă la fel ca la un turneu obișnuit, dar în momentul în care se intră în faza finală, utilizatorii au posibilitatea să obțină premii extra prin elementul Mystery Bounty. Odată ajunși în această fază, utilizatorii văd deasupra numelui fiecărui jucător un plic auriu care conține recompensa. Iar utilizatorul va afla recompensa în momentul în care îl elimină. În general, 50% din fondul de premii GTD al turneului se duce la Mystery Bounty, ceea ce face ca nivelul de dinamism al jocului să crească foarte mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Advertoriale » (P) 888poker National Championship: Live poker în marile orașe ale României