Antena Meniu Search
x

(P) Accesează opțiuni economice și confortabile de închiriere auto și pornește către destinația dorită!

Atunci când nu deții o mașină, dar ai nevoie să te deplasezi în București sau în provincie, închirierea auto reprezintă o opțiune atractivă și confortabilă. A închiria o mașină îți oferă posibilitatea de a conduce în libertate deplină către orice destinație dorită. Există numeroase variante rent a car existente pe piață, însă alegerea uneia dintre ele ține mai ales de ușurința cu care poți rezerva autovehiculul și de ofertele atractive propuse clienților.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 17:05

Bucură-te de ușurința și comoditatea de a rezerva o mașină de închiriat cu ajutorul firmei de închirieri auto EvoGo. Obții oferte atractive și beneficiezi de confort și siguranță sporite la  bordul unor automobile moderne. Te bucuri astfel de libertatea de a explora locuri noi, de a petrece timp cu prietenii sau de a lua o vacanță binemeritată.

Alege opțiuni de închiriere auto confortabile și eficiente!

Închirierea auto trebuie să fie un proces simplu și eficient, să beneficiezi de autovehicul rapid și să te bucuri imediat de libertate de mișcare. EvoGo îți oferă o varietate mare de vehicule de cea mai bună calitate pentru familii și grupuri, studenți, pentru călătorii de afaceri sau vacanțe. Dispui de opțiuni flexibile de preluare a automobilelor. 

Poți opta pentru preluarea autovehiculului de la Aeroportul Otopeni sau din orice punct din București, stabilit de comun acord cu reprezentanții companiei. Îți rezervi ușor și rapid automobilul preferat dintr-o flotă diversificată și modernă, ce cuprinde de la modele din clasa compactă, SUV-uri, la modele din clasa de lux sau vehicule ce dispun de loc suficient pentru 9 persoane.

Mașina de închiriat poate fi de asemenea, predată la aeroport sau într-un loc prestabilit din capitală. Toate autovehiculele sunt atent verificate tehnic, asigurând, pe lângă confort și siguranță sporită la drum lung. Beneficiezi astfel de flexibilitate și acces rapid la automobilul rezervat, fără a fi nevoie să te abați de la programul tău zilnic.

Beneficiază de opțiuni atractive de închiriere auto!

Un alt aspect important atunci când vine vorba de alegerea unei companii rent a car ține de opțiunile flexibile de închiriere, adaptate unei clientele variate. Poți opta pentru închirierea auto pe termen scurt, oferită la prețuri competitive, închiriere pe termen lung sau varianta leasingului operațional auto. 

În funcție de perioada aleasă, taxa de închiriere poate varia, fiind invers proporțională cu durata perioadei de închiriere. Te bucuri de oferte personalizate și de reduceri, atunci când alegi să închiriezi pe termen lung. Varianta leasingului operațional este ideală mai ales pentru firmele care doresc să-și mărească flota și care nu vor să aibă cheltuieli de întreținere cu autovehiculele.

Beneficiază de avantajele unui serviciu rent a car adaptat nevoilor tale!

A închiria o mașină oferită de o companie închirieri auto București cu experiență îți aduce numeroase beneficii:

  • Flotă auto diversificată
  • Asistență tehnică în caz de avarie
  • Rovinietă plătită
  • Plin de combustibil
  • Preluare și predare flexibile
  • Variante multiple de închiriere
  • Prețuri atractive

Te bucuri astfel de mașini moderne și sigure, atent verificate. Alegi tipul și modelul de automobil dorit, faci rezervarea și preiei autovehiculul acolo de unde dorești. Conduci fără griji, în confort și siguranță către orice destinație din România. Serviciul de relații clienți este disponibil pentru orice problemă și se asigură că beneficiezi de cea mai bună experiență la volan.

Fie că alegi un autovehicul pentru interes de serviciu, pentru a te deplasa la o întrunire sau atunci când pleci într-o călătorie alături de cei dragi, ne asigurăm că dispui de tot confortul și beneficiile oferite de un serviciu de închirieri auto de calitate. Rezervă acum mașina dorită și beneficiază de o călătorie relaxantă, apelează la cea mai bună firmă de închirieri auto București, apelează la EvoGO!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Accesează opțiuni economice și confortabile de închiriere auto și pornește către destinația dorită!