Antena Meniu Search
x

(P) Află despre transplant de păr, barbă și mustață într-un singur loc, la Dr. Felix Hair Implant

Foarte mulți bărbați aleg în ultima perioadă să efectueze un transplant de păr. Din pricina vârstei sau a alopeciei, o mare parte din bărbați au probleme cu pierderea părului. Acest lucru afectează foarte mult starea de bine și stima de sine, iar acesta este și motivul pentru care optează către implantul de păr. Fie că vorbim despre păr, barbă sau mustață, în toate cazurile poți solicita ajutorul clinicii Dr. Felix Hair Implant. Clinica dispune de unele dintre cele mai noi tehnici de implant de păr, minim invazive, care îți vor reda încrederea în sine și te vor ajuta să te simți cât mai bine în propria piele. 

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 14:37

Dacă vrei să optezi pentru transplant de barba si mustata o poți face printr-o programare online. O astfel de intervenție poate reda frumusețea naturală a părului facial masculin, fiind o modalitate excelentă pentru o barbă completă, o formă perfectă și o densitate perfectă. În cazul în care vei alege această intervenție, trebuie să știi că barba completă durează să crească până la câteva săptămâni, iar bărbieritul se poate relua la 4 săptămâni după procedură. Intervenția se poate face doar în cazul în care pacientul nu are chelie și nu are tenul prea închis.

În funcție de complexitatea cazului și de cerințele pacientului se poate face și o evaluare de preț, acestea fiind și condițiile pe care se bazează costul unui transplant de barbă. Acesta nu este singura modalitate prin care te poți bucura de aceste metode minim invazive, ci și prin transplantul de par pentru scalp. Consultația se va face în cadrul clinicii, însă se poate solicita și online, în situația în care nu ești întocmai în apropierea clincii.

Proceduri minim invazive și recuperare facilă

Clinica se concentrează pe satisfacția fiecărui client, iar acesta este și motivul pentru care își îmbunătățește în mod constant serviciile. Tehnicile utilizate pentru transplantul de păr pentru scalp, barbă sau mustață sunt de ultimă generație, minim invazive și care promit o recuperare rapidă. Vei avea alături de tine doar specialiști, care te vor îndruma către decizii bune privind acest aspect.

Pe site-ul clinicii Dr. Felix Hair Implant ai la dispoziție toate informațiile ce țin de recuperarea pacientului, care sunt tehnicile folosite, ce factori influențează prețul sau cum poți face o programare. Prețul este unul dintre considerentele de care ține cont orice pacient, așadar acesta poate fi calculat pentru fiecare în parte.

Calitatea serviciilor - una superioară

Clinica este una dintre cele mai bune în transplantul de păr și sprâncene, vedete consacrate recunoscând acest aspect. Peste un deceniu de experiență a clinicii o recomandă ca fiind una superior calitativă în materie de servicii. Un număr de peste 5500 de pacienți fericiți au călcat pragul acesteia, fiind mulțumiți de întreaga gamă de servicii.

Recuperarea imediată, fără cicatrici, sângerări sau dureri sunt unele dintre cele mai importante avantaje. Pentru a lua legătura cu clinica ai la dispoziție numerele de telefon și adresa de e-mail [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Advertoriale » (P) Află despre transplant de păr, barbă și mustață într-un singur loc, la Dr. Felix Hair Implant