Antena Meniu Search
x

(P) Alege o decorațiune Zen pentru o casă frumoasă și liniștită

Casele noastre au început să devină din ce în ce mai frumoase. Odată cu accesul pe care îl avem la informație, am început să înțelegem cum arată o casă primitoare, frumos decorată, scăpând de banalitatea și kitsch-ul pe care îl regăsim încă în alte locuințe.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 18:48

Există o mulțime de tipuri de decor, foarte la modă fiind cele asiatice, îndeosebi decorurile Zen. Alegerea unui decor Zen ne duce cu gândul la pace și liniște. În ziua de azi găsim în magazinele specializate mai multe obiecte decorative, printre care felinare, tablouri, dar și statui care ne aduc Asia mai aproape.

De fapt, tot mai multe locuințe își doresc să încorporeze în interiorul lor statuile lui Buddha pentru a decora în stilul Zen. Indiferent dacă unii practică sau nu această religie, acest lucru nu îi împiedică să aleagă acest concept. În plus, comercializarea statuilor lui Buddha și a altor astfel de statui devine populară astăzi. Te vom ajută să încorporezi acest stil în casa ta, și să îți recomandăm decoratiunile asiatice Disini

Ce statuie să alegi pentru un decor Zen?

Conceptul Zen a apărut, desigur, în țările asiatice. Totul este bine încorporat într-un spațiu astfel încât atmosfera din casă și grădina să ofere liniște. Dacă conceptul a fost adoptat anterior doar în institutele de wellness și alte locuri asemănătoare, astăzi atmosfera Zen poate intra în casele tuturor. Acest lucru este întâlnit în multe aspecte, cum ar fi decorarea. Printre altele, statuile permit crearea unui interior sau a unei grădini impregnate de spiritualitate. 

Acestea fiind spuse, statuile lui Buddha adaugă o notă unică decorului urmând codurile Zen asiatice. O mulțime de statui care îl reprezintă pe Buddha sau alte divinati asiatice sunt disponibile la Disini.ro. Știind că acestea joacă un rol important în acest concept, integrarea statuilor este o necesitate. La Disini.ro vei găsi o selecție diversificată, așa cum am spus, când vine vorba de statui pentru un decor Zen. De exemplu, pentru grădină, poți alege o statuie de grădină Buddha în picioare care îți va pune în valoare grădina, respectând în același timp codurile asiatice în acest sens.

Pentru decorarea interiorului, o statuie a unui călugăr așezat sau o sculptură a lui Buddha așezat în poziția lotus creează o senzație de calm, făcând totul mai confortabil. Statuia divinității se spune că aduce noroc. Îți permite să te conectezi cu o energie pozitivă pentru a trece prin viață cu mai multă încredere. Astfel, este alegerea perfectă pentru cei care caută spiritualitate și liniște.

Alternativ, este, de asemenea, posibil să te orientezi către statui care îl reprezintă pe zeul Ganesh. Această zeitate hindusă este simbolul înțelepciunii, cunoașterii și succesului și este perfectă pentru a invită la trezirea conștiinței și a calmului. Soarele va apărea în viața ta, dacă ai o astfel de statuie integrată în locuința.

Conform principiului Feng Shui, încorporarea unei statui lui Buddha în casa ta va atrage energie pozitivă. Aceste statui au devenit acum obiecte de decor Feng Shui foarte la modă. Nu le mai regăsim doar în templele budiste, ci le putem lua în casele noastre pentru a ne aduce bunăstare și liniște.

Pentru o relaxare optimă, nu este o idee rea să aduci un adevărat spirit Zen în casă. Cu toate acestea, merită subliniat că regulile stricte de Feng Shui încadrează locația acestei statui respectând anumite aspecte. Acestea sunt reguli care trebuie respectate pentru a nu jigni zeitatea și, de asemenea, pentru a beneficia de binecuvântările pe care o astfel de figură ți le poate aduce.

Reține că este recomandat să amplasezi statuia într-un loc înalt, care trebuie să fie cel puțin la nivelul ochilor. Deoarece Buddha este o ființă superioară, ar fi nepoliticos și lipsit de respect să plasezi statuia într-un loc nepotrivit. De asemenea, nu este recomandabil să așezi statuia în apropierea prizelor electrice și a aparatelor care pot avea motoare și piese în mișcare. Studiile pe această temă au estimat că acest lucru poate perturba energia din jur.

Livingul este cel mai potrivit loc pentru a amplasa o statuie a lui Buddha. Întrucât este centrul casei în care familia se întâlnește pentru a petrece timp împreună, se dovedește a fi locul potrivit. Alege statuile de la Disini.ro pentru că acestea sunt autentice. Nu sunt acele statui contrafăcute, care nu îți vor oferi nici liniște și nicio legătură cu spiritualitatea. Statuile autentice sunt făcute de meșteri locali, din piatră sau alte materiale rezistente. Acestea vor fi o achiziție perfectă pentru spațiul Zen al locuinței tale.

Aspectul statuilor Zen de la Disini

După ce am învățat care sunt adevăratele caracteristici ale statuilor Buddha și ale altor zeități, putem spune că acum ești conștient de importanța integrării lor în casă sau grădină pentru a crea o atmosferă Zen și a atrage toate energiile pozitive necesare pentru o viață mai liniștită.

Dar nici aspectul lor decorativ nu trebuie trecut cu vederea. Din acest motiv sunt abundente chiar și în gospodăriile celor care nu practică religia budistă sau hindusă. Mai trebuie subliniat și faptul că ne aflăm într-un moment în care tendințele de decorare mizează foarte mult pe originalitate, așa că designerii de interior nu ezită să se bazeze pe designul pieselor integrate în locuințe pentru a marca diferența. La Disini.ro toate aceste statui au un design deosebit, fiind astfel ușor de încorporat chiar și de către cei mai pretențioși designeri.

Drept urmare, aspectul estetic al statuii este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care trebuie să alegem mereu statui autentice, precum cele de la Disini.ro. Indiferent de material și stil, statuia este bine gândită pentru un design de sculptură pentru decorare. Tușa de originalitate căutată în acest fel este deci prezentă. În plus, ea reflectă o extensie a personalității tale. Pentru a fi mereu autentic, pentru un design cu gust, dar mai ales pentru un spațiu Zen, alege mereu statuile asiatice de la Disini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Alege o decorațiune Zen pentru o casă frumoasă și liniștită