Antena Meniu Search
x

(P) Avantajele investițiilor inteligente în casă

Multă lume își găsește bucuria și se încarcă pozitiv atunci când casa este plină, familila reunită și cei mici și mari se stâng la un loc. Copiii aduc bucurie, veselia și energia lor sunt molipsitoare și rareori te plictisești când aceștia sunt prin preajmă. În plus, foarte mulți dintre noi avem cel puțin un animal de companie. Este dovedit științific faptul că prezența necuvântătoarelor în casa și viața noastră are numeroase beneficii, cum ar fi reducerea stresului și anxietății sau ameliorarea stărilor depresive, contribuind astfel semnificativ la bunăstarea întregii familii. Copiii mai ales dezvoltă o legătură aparte cu animăluțele și astfel învață de mici ce înseamnă responsabilitatea dar și loialitatea și prietenia necondiționată. 

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 17:13

În același timp, atunci când avem copii și animăluțe, se pot întâmpla numeroase accidente casnice. Cei mici intră grăbiți în casă după o sesiune de joacă în parc, uită să se descalțe și lasă urme de noroi pe covor, la pranz își iau desertul pe fotoliu și scapă firimituri peste tot iar când se apucă de desen, urme de carioci și culori ajung peste tot pe scaune sau fotolii. În paralel, câinele se urcă și el pe canapea și o murdărește cu lăbuțele, iar pisoiul cel mic și neîndemânatic varsă bolul cu mâncare direct pe preșul de la intrare. Dacă vă sună cunoscute măcar o parte dintre cele de mai sus, cu siguranță v-ați echipat cu tot felul de ustensile și soluții care să vă ajute la curățenie și să vă ușureze munca, dar chiar și așa, din cauza stresului și a agitației continue, tot devine din ce în ce mai greu să țineți situația sub control.

Printre aparatele pentru curățenie nelipsite dintr-o casă agitată este aspiratorul cu spălare, cum este Spot Blast oferit de Greathouse.ro – o invenție extrem de utilă care vă va ajuta să remediați toate aceste mici incidente imediat ce apar, astfel încât să preveniți deteriorarea definitivă a mobilierului, covoarelor sau mochetelor din casă. Acest aspirator la un preț avantajos spală, curăță și aspiră murdăria din tapițerii și covoare rapid și eficient.

Folosești soluția de curățare preferată iar peria deasă și abrazivă inmoaie și desprinde murdăria din țesături. Golești apoi recipientul pentru apă murdară și gata! Ai parte de o curățenie exemplară, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Aspiratorul cu spălare are dimensiuni reduse, este ușor de transportat și este mereu la îndemână pentru intervenții rapide.

În plus, oricine are copii și/sau câini știe că de multe ori, accidente nedorite se produc și în mașină, pe banchetă, scaune sau portbagaj. Aspiratorul cu spălare Spot Blast este eficient și în aceste cazuri, poate fi ușor dus la mașină și utilizat exact la fel ca în casă, pentru igienizarea tapițeriei sau a covorașelor. Aveți însă nevoie de o sursă de curent pentru funcționarea aparatului dar dacă locuiți la casă și aveți un prelungitor lung, acest lucru nu reprezintă un impediment, deoarece cablul de alimentare are și el o lungime generoasă.

Devine din ce în ce mai important să facem achiziții inteligente care să ne ușureze munca de zi cu zi și care să nu ne destabilizeze bugetul familiei. Agitația și stresul sunt oricum la cote ridicate și cu toții dorim să găsim soluții cât mai bune pentru aspectele din viața noastră pe care le putem ține ușor sub control. Achiziționând astfel de aparate eficiente reducem timpul petrecut cu activitățile casnice, prevenim degradarea materialelor și a mobilierului din casele noastre prelungindu-le durata de viață și avem mai mult timp dar și resurse financiare pentru activitățile care ne aduc cu adevărat bucurie și împlinire, pentru sport, socializare și relaxare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Avantajele investițiilor inteligente în casă