Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Bani rapizi pentru nevoi rapide

Nunta managerului tău se apropie cu pași repezi. Deși știai de ea de multă vreme – pe invitație s-a depus și praful – cumva, tot a reușit să te ia pe nepregătite. Cum s-a putut întâmpla asta?

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 12:06

După ce ai deschis ușa dulapului și ai scos costumul să-l probezi, mare surpriză, ai constatat că nu-ți mai vine bine. Și până la nuntă mai e o săptămână. Și salariul intră abia după!

Te agiți, îți ieși din minți, îți vine să arunci întreaga garderobă la coșul de gunoi. Apoi te îmbărbătezi singur, îți spui că cerul n-are cum să fie atât de negru, te împrumuți la un prieten și vezi tu la urmă cum o scoți la capăt.

Împrumut ai zis? Prieten? Sigur, e o soluție de urgență, un pansament necesar care să acopere gaura din buget. Dar nu există și altă variantă? O cale mai accesibilă și rapidă, în așa fel încât să nici nu-ți pui în dificultate prietenul de la care te gândești să te împrumuți? Să nu devii o povară pentru el?

Articolul continuă după reclamă

Te liniștești și intri pe internet să te documentezi. Nu durează prea mult și...Evrica! Pe www.sferacredit.ro poți să primești credit online urgent, aprobat în minimum 15 minute! Gata cu bătutul în uși pe la prieteni, gata cu mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană, știi vorba aia.

Care ar fi fost povestea ta oricum? Că te-ai luat cu tot felul de treburi și ai uitat de momentele care contează cu adevărat în viață? Că ai omis să te pregătești din timp pentru acele evenimente care rămân cu tine veșnic, care, pe măsură ce trec anii, se transformă într-o casetă de bijuterii unde amintirile frumoase sunt ținute la mare preț?

Nu ar fi ținut manevra, ești conștient de asta. Tomai de aceea, www.sferacredit.ro se dovedește, în acest caz, colacul tău de salvare. Ai nevoie doar de buletin și un extras de cont pentru a completa cererea de credit 100% online. Și, bineînțeles, să dovedești prin asta că ești salariat cu acte în regulă, adică cu venituri lunare declarate la ANAF.

Te uiți în continuare pe site să te hotărăști în privința tipului de credit de care ai nevoie și ai în față două opțiuni. Credit rapid și Creditul de 10.

Prin cererea de Credit rapid poți obține în câteva minute (evidențiezi acest aspect, fiindcă e realmente important) sume cuprinse între 200 și 2000 de lei pe o perioadă de cel mult 45 de zile.

Pe de altă parte, Creditul de 10 presupune un credit de nevoi personale cu sume cuprinse între 500 și 5000 de lei pe o perioadă de 10 luni. În acest caz, ai dobândă competitivă și banii se transferă instant pe card (de asemenea, e necesar de reținut).

În plus, Creditul de 10 se potrivește ca o mănușă atunci când ai în vedere cheltuieli mai mari. Cu alte cuvinte, e fix ce-ți trebuie în acest moment! E creditul potrivit pentru un nou costum de nuntă!

Mai ai doar câțiva pași formali de făcut până să te vezi cu banii în cont și să-ți iei grija presantă – eu cu ce mă îmbrac la nunta managerului? – de pe cap. Ah, era să uiți! Cum deschizi site-ul, în partea dreaptă ai un tabel care îți calculează automat dobânda în funcție de suma de credit solicitată. Foarte tare!, te gândești.

Tastezi în tabelul respectiv suma de 5000 de lei (banii pe care intenționezi să-i împrumuți, doar nu te poți prezenta la nunta managerului oricum, îți trebuie un costum de calitate) și observi că valoarea dobânzii pe zi este de 60 de lei.

Bun! Iar prima scadență e hăt, departe, după ce nunta va fi luat sfârșit și după ce vei fi încasat avansul și lichidarea la job. Și mai bun!

Acum chiar poți răsufla ușurat. Nu durează decât câteva minute să completezi cererea de credit online (Creditul de 10, asupra lui te-ai hotărât), și, așa cum spune pe site, banii ți se virează automat în cont.

Gata, în momentul de față ai 5000 de lei puși deoparte pentru costumul de nuntă și posibilități nenumărate de a-l cumpăra. Online, la fața locului, cum consideri tu că e cel mai bine. În funcție de timpul tău liber și de drumurile pe care le ai de făcut prin oraș. În orice caz, costumul de nuntă nu mai rămâne un vis frumos într-o vitrină. Ci, este ceva cât se poate de real, de palpabil, de purtabil, în cele din urmă.

Săptămâna trece pe nesimțite și momentul mult așteptat al nunții a sosit. Fiecare invitat – atât femeile, cât și bărbații – încearcă să-și etaleze ținuta, să iasă în evidență. Că e vorba de poze, de hore sau dansuri cu partenerul ori partenera, sau, pur și simplu, de felul în care pășește și își ține pieptul și umerii ridicați și privirea înainte, nu contează. E vorba de atitudine în esență. Și e normal să se întâmple asta, îți spui.

Și tu faci același lucru. Și tu te încadrezi în peisaj, nu strici armonia grupului, nu ești o notă disonantă. Fiindcă ți-ai permis să faci asta. Și ai făcut-o cât se poate de discret, fără să dai telefoane în stânga și-n dreapta, fără să bați în tot felul de uși, ci completând o cerere de credit online pe www.sferacredit.ro.

Iar la final, după ce nunta se va încheia și prietenii și cunoștințele tale te vor vedea în noul costum, nu vei fi arătat cu degetul, nu vor fi lansate bârfe pe seama ta că nu ți l-ai putut permite, că a trebuit să te împrumuți la X și Y ca să fii prezent la marele eveniment. De asta să fii sigur!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Advertoriale » (P) Bani rapizi pentru nevoi rapide