Antena Meniu Search
x

(P) Birouri de închiriat. Iată care sunt cele mai căutate facilități și cum te poți bucura de ele

Ofertele disponibile pe piața imobiliară de birouri de închiriat au evoluat și s-au adaptat cerințelor clienților, astfel încât să poată satisface nevoile și preferințele acestora. Facilitățile oferite de business park-uri sunt cele care pot face diferența și pot influența randamentul angajaților tăi.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 17:03

Pentru a te bucura de aceste avantaje, alege alături de tine profesioniști cu peste 20 de ani de experiență pe piața imobiliară. Agenții imobiliari din cadrul ESOP Consulting dețin un portofoliu impresionant de oferte și te pot ajuta să te bucuri de cele mai căutate facilități oferite de clădirile de birouri de inchiriat, atât din București, cât și din țară.

Iată care sunt cele mai căutate facilități în materie de birouri de închiriat:

Business park-urile moderne pun la dispoziția chiriașilor o mulțime de dotări și facilități, pentru a-i ajuta să crească nivelul de mulțumire al angajaților, cât și performanțele și randamentul acestora. Din acest motiv, pun la dispoziția companiilor facilități precum:

  • Flexibilitate în design – un alt avantaj apreciat în prezent pe piața de birouri de închiriat îl reprezintă flexibilitatea designului interior. Această flexibilitate permite chiriașilor să personalizeze spațiul vizat în funcție de nevoile și activitatea companiei lor. De la open space-uri la birouri private, opțiunile sunt variate;
  • Spații verzi – existența acestora a ajuns să reprezinte unul dintre aspectele esențiale pentru chiriași. Potrivit agenției imobiliare ESOP Consulting, acestea sunt, în prezent, una dintre cele mai căutate facilități oferite de business park-urile din România. Spațiile verzi aduc un plus de prospețime mediului de lucru și contribuie la crearea unei atmosfere productive.

O parte dintre beneficiile spațiilor verzi din proximitatea birourilor sunt plimbările și relaxarea, care ajută angajații să profite cu adevărat de pauzele din timpul programului și să petreacă timp împreună, inclusiv după program, prin plimbări sau participări la diferite sporturi care pot contribui la creșterea coeziunii echipei. Această nevoie de natură mai aproape de fiecare dintre noi devine din ce în ce mai prezentă în cerințele angajaților după 2 ani de restricții sanitare și implicit în cerințele firmelor care caută să închirieze spații noi de birouri în această perioadă”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting.

  • Accesul facil la transportul public  - pentru București, prezența metroului la o distanță de maximum 5-10 minute de mers pe jos reprezintă un aspect esențial pentru majoritatea companiilor. Printre avantajele metroului față de restul mijloacelor de transport public se numără: rapiditatea deplasării între locații, faptul că este mai intuitiv, cât și gradul de confort mai mare, chiar și iarna sau vara, în momentele cu temperaturi extreme (scăzute sau ridicate). Grija companiei pentru acest aspect duce la atragerea forței de muncă mai ușor și la un nivel de competență mai ridicat.

5 business park-uri care îți oferă birouri de închiriat cu spații verzi

  1. U Center - proiectul este format din două clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață totală de 64.000 mp. Numele business parcului provine din arhitectura în forma literei U, cât și a conceptului de design User-Centered. Acesta este un concept care respectă filosofia centrată pe dorințele și așteptările clientului;
  2. One Cotroceni Park - este un business park ce înglobează toate caracteristicile unui ansamblu multifuncțional. Gândit strategic, angajații tăi se vor bucura nu doar de condiții de lucru de lux în birouri de clasa A, ci vor avea și acces facil la spații comerciale.
  3. J8 Office Park - este constituit din două clădiri mari de birouri de clasă superioară, cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 46.000 mp și 660 locuri de parcare. Acest business park pune la dispoziția chiriașilor restaurante, sală de fitness, puncte pentru încărcarea mașinilor electrice, terase exterioare și terase pe acoperiș, facilități pentru bicicliști;
  4. Afi Tech - acesta este un proiect de amploare, ce va avea 3 clădiri cu suprafață închiriabilă totală de 56.000 mp GLA și 500 de locuri de parcare. Este situat în apropiere de Hotelul J.W. Marriott, Piața Unirii, Centrul Vechi și clădirea Parlamentului.
  5. Sema Parc - acest business parc este situat în zona central-vestică a Capitalei, o zonă în proces accelerat de dezvoltare, în apropierea complexului Regie și a Universității Politehnica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Birouri de închiriat. Iată care sunt cele mai căutate facilități și cum te poți bucura de ele