Antena Meniu Search
x

(P) Bucureștiul – un adevărat hub de business

București este capitala României și un prolific centru de business. Există un flux constant în acest domeniu și anumite puncte-cheie ce oferă atractivitate pentru investitorii și antreprenorii străini. Iată, pe scurt aspectele pozitive în acest sens:

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 11:36

Bucureștiul – un adevărat hub de business

1. Profesioniști și persoane specializate

București este unul din cele mai importante centre educaționale - universitățile și școlile de profil oferă o plajă extinsă de persoane multidisciplinar pregătite. România s-a făcut remarcată de-al lungul anilor prin forța de muncă educată, cu bune cunoștințe de limbi străine. 

Aproximativ 80% din școlile din România predau limba engleză ca a doua limbă - în plus Bucureștiul oferă oportunități pentru dezvoltarea relațiilor cu străinătatea. București a fost clasat pe locul 6 la nivel global ca număr de specialiști IT certificați. 

2. Politica de business a UE

Companiile românești pot face comerț liber cu oricare dintre țările UE, fără a se confrunta cu bariere ținând cont că România este  membru al Pieței Unice Europene. Astfel, această libertate a circulației mărfurilor și serviciilor contribuie la creșterea dimensiunii pieței și la dinamizarea acesteia. 

3. Costuri de administrare mai mici

Întreprinderile nu trebuie să plătească bani în plus pentru a-și transmite mărfurile în străinătate. 

Infrastructura dezvoltată

Mediul de business stimulant oferă numeroase oportunități pentru noi afaceri și afirmarea anumitor branduri. Conform unui articol publicat de www.business-review.eu în data de 02.06.2023 există o tendință de creștere în ceea ce privește închirierea spațiilor de birouri. Astfel, orașul București a fost recunoscut ca având cea mai dinamică piață a birourilor moderne - companiile au închiriat peste 75% din totalul spațiilor de birouri tranzacționate în primul trimestru al anului potrivit unui studiu al Fortim Trusted Advisors, membru al Alianței PNB Paribas Real Estate. 

În trimestrele următoare volumul chiriilor de spații de birouri va crește în București. Există o ofertă extinsă de spații de birouri iar proprietarii manifestă o flexibilitate mai mare în ceea ce privește stabilirea duratei contractelor.  

Sectoare economice cheie

Bucureștiul reprezintă un punct de atracție pentru investitorii străini din toate domeniile de activitate. Cu toate acestea, se remarcă anumite sectoare ce oferă oportunități atât pe plan local cât și internațional. Astfel, tehnologia, construcțiile, agricultura etc. cunosc o dezvoltare constantă iar soluțiile care vin să stimuleze aceste domenii sunt necesare.

Oportunități mari de afaceri

Indiferent că discutăm despre un eveniment restrâns ori unul extins, este important să privim  orice întâlnire ca pe o bună oportunitate pentru a construi relații, a promova imaginea personală ori o idee de business etc. Astfel, mediul din București și activitatea economică la nivel local oferă deschiderea spre a descoperi noi parteneri de business.

Accesează Instant.Space pentru a rezerva o sala de conferință din București pentru următorul eveniment. 

Locații multiple pentru evenimente de networking

Succesul unui business este alcătuit dintr-o serie de factori - originalitatea brandului, produsele sau serviciile oferite, crearea unor contracte de colaborare. Pe Instant.Space poți găsi săli de categorii diverse, în funcție de obiectivele tale. 

Cum ajuta Instant.Space lumea afacerilor

Instant.Space este platforma ce îți oferă săli de conferință în cadrul hotelurilor sau centrelor de conferință din București și altor orașe importante din România. Poți închiria ușor și simplu o sală de conferință plus alte servicii (catering, aparatură audio-video, cazare invitați etc.) de oriunde din lume.

Beneficiile oferite de Instant.Space sunt:

  • eficiență - închiriezi o sală de conferință cu doar câteva click-uri
  • motor simplu de căutare - adaugă orașul, numărul de participanți, data și formatul de sală
  • nu există taxă de înregistrare - plătești doar în momentul în care închiriezi sala și stabilești serviciile suplimentare
  • transparență - ai acces total în ceea ce privește costurile (adaugi sau elimini opțiuni și primești în timp real suma de plată)
  • disponibilitate imediată a unei anumite săli de conferință (nu este nevoie să contactezi hotelul)
  • o gamă bogată de săli de conferință din care poți alege ceea ce se potrivește obiectivelor și bugetului tău

Concluzii

Dacă te-ai hotărât să organizezi un eveniment alege acum o sală într-un centru de conferințe sau hotel.Insant.Space te ajută să îndeplinești cu succes cel mai important obiectiv și anume alegerea locației perfecte. Platforma îți oferă variante potrivite pentru bugetul tău și servicii suplimentare, catering, dotări audio/video etc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Bucureștiul – un adevărat hub de business