Antena Meniu Search
x

( P ) Cafeina, ardeii iuti si fibrele din pastile pentru slabit – cum sunt acestea de ajutor?

Contrar asteptarilor, cele mai bune de slabit nu sunt pline de ingrediente al caror nume nu il poti pronunta. Mai mult chiar, acele pastile nici nu ar trebui sa se afle in lista ta de produse. Pastilele si suplimentele alimentare nu sunt miraculoase – prin urmare, ai nevoie de produse cat mai naturale cu putinta.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 14:43

Natural inseamna, in cazul pastilelor pentru slabit, cafeina, extractul de ardei iute si fibrele. Desi normale, aceste ingrediente nu sunt de regula consumate zilnic – in ciuda faptului ca promoveaza pierderea in greutate.

Iata cum te pot ajuta acestea mai exact daca vrei sa slabesti!

Cafeina – Yerba Mate, extractul de Nuca de Cola si multe altele

Principalul efect (si rol) al cafeinei este de a mari viteza metabolismului tau. Un metabolism mai rapid este mai eficient in arderea grasimilor, contribuind astfel intregului proces de pierdere sau mentinere a greutatii.

Cafeina este introdusa in pastile pentru slabit pentru a ajuta organismul in perioadele de inactivitate fizica. Alaturi de celelalte ingrediente mentionate in acest articol, se creeaza un efect pasiv de ardere a grasimilor, implicit de slabire.

Desigur, efectul nu este unul miraculos si semnificativ, dar este de mare ajutor atunci cand vrei sa slabesti si doresti ca rezultatele sa se mentina pe termen lung.

Ardeii iuti – extractul de piper cayenne si beneficiile acestuia

Extractul de ardei iute cayenne este un alt ingredient care promoveaza arderea grasimilor in repaus, anume in perioadele de inactivitate fizica. Totodata, asemenea cafeinei, acesta mareste rata metabolica a organismului. Astfel, efectul rezultat este unul dublu – cafeina plus extract de ardei cayenne.

Stiinta din spatele acestui extract este cat se poate de simpla. Un ardei iute arde atunci cand este consumat, provocand transpiratia, implicit o oarecare ardere a depunerilor de grasime. Acelasi efect are loc in interiorul corpului atunci cand consumi extract de cayenne.

Fibrele solubile in apa – tin foamea si gustarile nesanatoase la distanta!

Nu in ultimul rand, majoritatea acestor pastile pentru slabit au si un continut ridicat de fibre. Mai mult, exista pastile concepute in jurul fibrelor solubile in apa. Dar care este rolul acestora?

Ei bine, fibrele mentin starea de satietate pentru mai mult timp. Acesta este motivul pentru care cerealele integrale sunt recomandate in timpul unei diete de slabit – datorita continutului ridicat de fibre.

Atunci cand vrei sa slabesti, o dieta eficienta te va pune intr-un deficit caloric. Mai putine calorii inseamna mai putina energie disponibila intr-o zi. Astfel, foamea va fi o problema principala in primele saptamani de dieta.

In aceasta situatie, fibrele solubile in apa care pot fi gasite in pastile pentru slabit (si nu numai) iti vor fi de mare ajutor. Acestea vor tine gustarile nesanatoase si mesele inoportune la distanta!

Toate ingredientele mentionate pot fi gasite in gama de pastile pentru slabit ale dietei NUPO. Recunoscuta la nivel international, dieta iti pune la dispozitie, pe langa o selectie completa de produse pentru slabit usor de preparat si doua tipuri de pastile pentru slabit foarte eficiente.

Un produs este bazat pe cafeina si extractul de ardei cayenne, pe cand al doilea pe fibrele solubile in apa de care ai nevoie neaparat in timpul unei diete.

Totusi, nu uita ca nu poti trai doar din pastile pentru slabit. Acestea trebuie sa fie parte a unui plan alimentar sanatos, inclusiv alaturate unui regim de activitati fizice respectat cu strictete. Sanatatea nu sta intr-o pastila de slabit, dar eficienta acesteia iti poate oferi motivatia de care ai nevoie pentru a respecta o dieta.

De altfel, pastilele de acest tip sunt numite suplimente alimentare. Acestea sunt un mic ajutor la care poti apela in timpul calatoriei tale spre kilograme mai putine!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » ( P ) Cafeina, ardeii iuti si fibrele din pastile pentru slabit – cum sunt acestea de ajutor?