Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto (P) Ce încălțăminte pentru vara 2023 să alegi? Vezi produsele de la 50 style!

Nisip cald sub picioare, meciuri de badminton jucate pe iarbă și plimbări leneșe pe străzile orașelor istorice - gândul la aceste lucruri produce un val de energie. Pentru o vacanță de vis, merită să te pregătești bine. Ce pantofi să pui în valiză pentru vară, ca să nu te împiedice să te relaxezi la soare? 

de Redactia Observator

la 26.05.2023 , 15:59

Împreună cu echipa magazinului 50 style, am ales ceva special pentru tine.

Pentru o zi de plajă

Un pas neglijent... și picioarele sunt inundate de un val de apă. Atunci când îți faci bagajul pentru o vacanță la apă, mizează pe pantofii cu proprietății de uscare rapidă și rezistenți la umiditate: sandale fete și băieți Sunray Protect marca Nike sau Fila Kids Aqua asigură protecție excelentă și, în același timp, o circulație corespunzătoare a aerului. Pentru plimbările mai lungi pe promenada de pe malul mării, merită să alegi sandale cu barete largi care protejează piciorul împotriva bătăturilor, precum modelul Nike Canyon pentru femei sau UP8 Faber pentru bărbați. Ai un copil mic căruia îi place să exploreze apele de coastă? Siguranța micului explorator va fi garantată de încălțămintea creată special pentru înot, de exemplu UP8 Water Kids, care îl va proteja împotriva rănilor provocate de rocile ascuțite, fără a împiedica încercările de înot.

Articolul continuă după reclamă

Pentru ore lungi de vizitare a locurilor turistice

Încă un muzeu, încă un monument, încă un punct de observație... Pentru ca picioarele să nu-ți obosească, trebuie să alegi pantofii confortabili cu șireturi. Mizează pe clasicul urban - tenișii confecționați din material respirabil. Datorită modelelor marca Converse pentru femei și bărbați, nimic nu îți va întrerupe vacanța. Acest fapt este dovedit de talpa flexibilă din cauciuc și căptușeala moale din material textil. Încălțămintea iconică este disponibilă în culori black&white sau în nuanțe vii și deschise. Versiunea cu profilul înalt este ideală pentru plimbările mai lungi pe drumuri nisipoase, neasfaltate - pietricelele și praful nu pot intra în interiorul pantofului, iar gulerul întărit oferă gleznei stabilitate. Dacă preferi produsele urbane și lejere, atunci mizează pe tenișii cu profil redus.

Pentru întâlnirile în centrul orașului

Vrei să experimentezi cu produsele clasice? Atunci când mergi la o întâlnire cu prietenii, optează pentru modelul slip on marca Vans cu imprimeul viu. Preferi modelul denim tie-dye, decorat cu buline, sau variantă în carouri albe și galbene? Printre articolele deosebite ale brandului, poți găsi cu siguranță un model care să se potrivească stării tale de spirit de vacanță. Ia în considerare și versiunea cu platformă - aceasta nu numai că se încadrează perfect în trendurile urbane, dar în același timp conferă ținutei un caracter lejer. De asemenea, o alegere ideală pentru o după-amiază leneșă în centrul orașului o reprezintă pantofii sport UP8 Magome pentru bărbați, care fac trimitere la modelele nautice clasice și care pot adăuga oricărui outfit un strop de eleganță sportivă.

Pentru relaxarea la piscină

O rochie vaporoasă sau pantaloni scurți din bumbac, un șezlong confortabil și o pereche de papuci flip-flop moi - și tu crezi că acest tip de relaxare este perfect? Încălțămintea ușoară cu design brazilian se bucură de o mare popularitate în întreaga lume. Papucii flip-flop în culori vii, decorați cu imprimeul amuzant, se potrivesc excelent cu ținutele de vară. Răsfoiește, de exemplu, oferta brandurilor Lotto și UP8. Modelele pentru bărbați, completate de baretele textile largi, precum UP8 Nill, nu numai că garantează libertatea maximă de mișcare, dar în același timp protejează picioarele de abraziuni. De asemenea, încălțămintea ușoară, confecționată din materiale sintetice și prevăzută cu baretă largă, precum adidas Adilette sau Nike Victori One, reprezintă o alegere ideală.

Citiți mai multe despre cum să identificați produsele adidas false: https://50style.ro/ghiduri/cum-recunosti-produsele-adidas-contrafacute

Dacă, la fel ca noi, te gândești deja la vacanță, atunci nu uita să vezi oferta magazinului 50 style. La noi, cu siguranță găsești modele care vor face parte din cele mai frumoase amintiri ale tale de vară!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Advertoriale » (P) Ce încălțăminte pentru vara 2023 să alegi? Vezi produsele de la 50 style!