Antena Meniu Search
x

(P) Confort sporit, libertate de mișcare și performanțe de neegalat cu HUAWEI FreeClip, noile căști open-ear

FreeClip, cele mai inovatoare și confortabile căști open-ear din portofoliul HUAWEI, sunt disponibile de acum și în România.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 10:40

Designul și tehnologiile care stau în spatele acestui dispozitiv te vor convinge, mai ales dacă ți-ai setat rezoluții îndrăznețe pentru 2024. Ușoare și fără a produce disconfort asupra urechii, cu o baterie concepută pentru a rezista pentru perioade îndelungate și cu specificații audio de top, HUAWEI FreeClip sunt ideale pentru cei aflați în permanentă mișcare. Dacă îți dorești să combini un stil ieșit din tipare cu utilitatea, vrei să iei cele mai bune decizii pe plan profesional sau să te relaxezi, a venit momentul să descoperi mai multe detalii despre acest nou model de căști din oferta HUAWEI Store.

HUAWEI FreeClip și premierele din întreaga industrie

Căștile HUAWEI FreeClip au fost construite cu mare atenție la detalii. Concepute pentru a spori gradul de confort, pentru a asigura o mai mare libertate de mișcare și performanțe de neegalat, noile căști aduc tehnologii în premieră pentru întreaga industrie.

Cercetarea și dezvoltarea acestui accesoriu a durat nu mai puțin de trei ani, perioadă în care s-au efectuat peste 10.000 de teste. Rezultatul final a dus la conturarea a trei segmente pentru fiecare cască: Comfort Bean, Acoustic Ball și C-bridge Design. Capetele care se atașează de ureche arată ca un bob de fasole, respectiv o bilă, și sunt confecționate din material TPU, flexibil, durabil și „prietenos” cu pielea. C-bridge Design este elementul de legătură și este realizat din nichel-titan, aliaj foarte elastic și rezistent. Cele trei elemente cântăresc împreună doar 5.6 grame. Căștile se atașează perfect, dar fără a bloca în totalitate canalul auditiv, ceea ce asigură confort maxim chiar și pentru perioade foarte lungi de utilizare.

Pe lângă design-ul ergonomic, o altă premieră este reprezentată de tehnologia Smart Wear Detection. Aceasta rezolvă problema încurcării căștilor pentru urechea stângă sau dreaptă. În timpul utilizării HUAWEI FreeClip, detectarea urechilor se face automat, indiferent de cum le amplasezi. Nu contează nici felul în care le așezi în carcasa de încărcare, iar canalul de sunet se adaptează automat, chiar și atunci când utilizezi doar una dintre căști pentru a prelua un apel urgent.

Performanțe de neegalat cu HUAWEI FreeClip

Dacă te temi de faptul că nu vei avea parte de claritate a sunetului, trebuie să descoperi tehnologia Open-ear Listening, prezentă la HUAWEI FreeClip. Aceasta se bazează pe două componente – Dual Magnetic Circuit Moving Coil Unit și sistemul Reverse Sound Waves – care lucrează în tandem pentru a îmbunătăți claritatea audio. Unitatea de înaltă precizie cu magnet dual asigură capabilități îmbunătățite ale difuzoarelor, sunetul fiind unul puternic și cu tonuri nuanțate în funcție de muzica redată.

Sistemul Reverse Sound Waves le permite utilizatorilor să se bucure de ajustarea inteligentă a volumului și anulează, în același timp, în mod subtil fluctuațiile de sunet. Astfel, cele două componente îmbunătățesc per total experiențele de ascultare la toate capitolele. Suplimentar, HUAWEI FreeClip au proiectate și două orificii acustice care compensează și reduc pierderea de sunete. HUAWEI FreeClip au o durată generoasă de viață a bateriei.

La o singură încărcare pot fi folosite opt ore pentru a asculta muzică, cinci ore pentru convorbiri sau până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare. Alimentarea se face prin fir, în maximum 40 de minute, dar și wireless.

Căștile au certificare IP54 de rezistență la apă, praf și transpirație. În plus, au și suport dual device, ceea ce înseamnă că le poți conecta în același timp la două dispozitive, cum ar fi cu telefonul și noua tabletă HUAWEI MatePad Pro 13.2” sau cu laptopul HUAWEI MateBook D 16 2024.

HUAWEI FreeClip, în variantele de culoare Black și Purple, în limita stocului disponibil, pot fi achiziționate la prețul de 999 lei. La orice achiziție din HUAWEI Store beneficiezi de livrare gratuită și rapidă, plata în până la 6 rate fără dobândă, puncte de loialitate, dar și multe alte avantaje, precum garanția extinsă sau HUAWEI Loss Care.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Confort sporit, libertate de mișcare și performanțe de neegalat cu HUAWEI FreeClip, noile căști open-ear