Antena Meniu Search
x

(P) Consideri tarifele parcării din Aeroportul Henri Coandă prea mari? Noi AVEM soluția!

Dacă ești o persoană care călătorește adesea, în scop profesional sau pentru vacanțe, cu siguranță este familiarizată cu dificultatea de a găsi un loc de parcare sigur la Aeroportul Henri Coandă. Cum problema persistă, mai ales în perioadele de vârf (cum este sezonul estival), cu toții ne-am confruntat cu această provocare la un moment dat.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 10:14

Cum temperaturile sunt tot mai ridicate, iar confortul primează în orice aspect la vieții moderne, nu sunt deloc puține persoanele care aleg să se deplaseze cu propriul autovehicul până la aeroport. Dincolo de rapiditate și confort, problema cu care se confruntă are termeni bine stabiliți: "Unde aș putea să-mi las mașina în siguranță?".

Parcarea de la Henri Coandă versus parcările private

Când mizezi pe confort, iar banii nu sunt neapărat o problemă pentru tine, o soluție la îndemână ar fi parcarea în incinta aeroportului. Pentru exemplificare, un sejur de o săptămână implică un cost de parcă în jur de 500 de lei, dacă alegi opțiunea aeroportului. Dacă tu nu îți faci probleme legate de buget, această sumă poate fi prohibitivă pentru multe alte persoane, motiv pentru care există un număr crescând de companii private care oferă parcare în Otopeni la prețuri mult mai accesibile.

OTP Parking - Parcare rapidă, avantaj client

(P) Consideri tarifele parcării din Aeroportul Henri Coandă prea mari? Noi AVEM soluția!

Dacă îți dorești un loc de parcare sigur în timpul călătoriilor, OTP Parking reprezintă opțiunea ideală! Acest serviciu a fost creat cu scopul de a furniza o alternativă sigură, eficientă și accesibilă pentru toți pasagerii care caută un loc de parcare Otopeni pe termen lung, indiferent dacă călătoresc în interes personal sau de afaceri.

Ce avantaje le oferă clienților OTP Parking?

Întâi de toate, profesionalism și capacitatea de a rezolva eficient orice probleme neprevăzute. Pentru persoanele active, pentru care timpul este o resursă extrem de prețioasă, compania oferă posibilitatea de a rezerva un loc de parcare direct pe site (cu plata online) și de a beneficia de prețuri extrem de competitive. Parcarea privată, situată în Otopeni, are 230 de locuri disponibile, iluminate, semnalizate corespunzător și supravegheate video 24/7, la care clienții primesc acces.

Prețuri transparente

La OTP Parking nu facem promisiuni de care nu ne putem ține! Prețurile și politicile noastre sunt transparente! Mai mult, oferim și servicii suplimentare, precum întreținerea sau spălarea autovehiculului, contra unei sume rezonabile. Astfel, la întoarcerea din călătorie, mașina ta va arăta impecabil!

Prețuri economice, plus avantaje atractive pentru clienți

Alegând parcarea privată de la OTP Parking te poți bucura de următoarele avantaje:

Parcare în apropierea aeroportului Henri Coandă: Locația noastră este la doar 1 km distanță de Aeroportul Internațional "Henri Coandă". Oferim transfer gratuit către și de la terminalul de plecări al aeroportului, la solicitarea clientului.

Transparență totală a costurilor: Nu există costuri ascunse la OTP Parking! Toate serviciile și prețurile sunt afișate pe site-ul nostru, în secțiunea de Tarife.

Rezervare rapidă: Timpul tău este prețios, așa că rezervarea unui loc de parcare se poate face rapid prin intermediul formularului online sau sunând la numărul de telefon 0742 039 955! Dacă nu ai timp, poți veni direct la noi pentru a face o rezervare pe loc!

Serviciu de livrare a mașinii direct la aeroport: Dacă vrei ca mașina să te aștepte în parcarea aeroportului când pleci sau sosești, OTP Parking se ocupă și de acest aspect - ne deplasăm noi la aeroport pentru a prelua mașina, contra unei taxe rezonabile!

Transfer către Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu: Odată cu redeschiderea Aeroportului Băneasa pentru public, curse regulate au loc către destinațiile preferate de români. Deși parcarea este o problemă și aici (dacă există locuri libere, tarifele sunt extrem de ridicate), poți alege să-ți parchezi autoturismul la OTP Parking. Așa cum te-am obișnuit, ne vom ocupa de transferul către Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu în cel mai scurt timp, la un cost extrem de convenabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Consideri tarifele parcării din Aeroportul Henri Coandă prea mari? Noi AVEM soluția!