Antena Meniu Search
x

(P) Cum alegi oglinda potrivită pentru baia ta?

Știai că oglinda reprezintă unul dintre cele mai importante elemente estetice din baie? Are un dublu rol - pe de-o parte valorifică designul, iar pe de alta asigură ambientul ideal rutinei de îngrijire personală. Tocmai de aceea, alegerea modelului potrivit vine ca o adevărată provocare. Însă, dacă ții cont de câteva aspecte esențiale nu ai cum să dai greș. De asemenea, diversitatea variantelor disponibile îți oferă posibilitatea de a face o investiție personalizată.

Nu știi ce ți se potrivește și care sunt etapele pe care trebuie să le bifezi pentru un rezultat conform așteptărilor? Descoperă în rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi!

Alegerea oglinzii potrivite în baie

Amenajarea băii implică mulți factori, însă un lucru e cert - oglinda nu poate lipsi din peisaj. Este elementul care conferă personalitate locului, dar și funcționalitatea necesară. Dacă te întrebi cum poți face alegerea corectă, iată câteva sfaturi de care trebuie să ții cont:

  • Fii realist/ă în privința spațiului disponibil - Chiar dacă ești fascinat/ă de farmecul oglinzilor mari, ia măsurătorile necesare și achiziționează un model care să se potrivească perfect.
  • Personalizează alegerea - Ia în calcul felul tău de a fi, dar și stilul de amenajare abordat. Dacă ești adeptul esteticii moderne, simpliste, dar de impact, poți alege oglinzi baie cu led. Sunt variante care iluminează corespunzător și care oferă un plus de eleganță designului.
  • Rezistența la umiditate - Baia este o încăpere în care de cele mai multe ori nivelul de umiditate atinge valori maxime. Tocmai de aceea, e indicat să optezi pentru variante durabile, care garantează păstrarea intactă a aspectului.
  • Stabilește un buget înainte de a începe căutarea - Există oglinzi disponibile într-o gamă variată de prețuri. Setează încă de la început o limită pentru a fi sigur/ă că îmbini cu succes utilul cu plăcutul.

Acum că ai înțeles care sunt principalele aspecte de urmat pentru a achiziționa o oglindă baie - e momentul să descoperi câteva modele populare.

Oglindă pentru baie mică

În cazul în care dispui de un spațiu compact, nu trebuie să-ți faci griji. Există modele care pot complimenta baia, fără să impacteze în vreun fel echilibrul esteticii integrate. Variantele cu dulap încorporat pot elimina riscul supraaglomerării vizuale și garantează un grad ideal de funcționalitate.

O cu rame oglindă baie subțiri sau amplasată direct pe perete poate crea iluzia de spațiu mai mare.

Oglindă pentru o luminozitate în plus

Unsplash

Vrei să transformi baia într-o oază de liniște și relaxare? Iluminarea este punctul central care poate contribui la crearea unui ambient plăcut.

O oglindă cu iluminare LED încorporată devine soluția ideală în asemenea situații. Nu numai că adaugă un aspect modern băii, dar lumina suplimentară poate face ca încăperea să pară mai deschisă și mai primitoare. De asemenea, un model de mari dimensiuni poate reflecta lumina în așa fel încât să maximizeze spațiul disponibil.

Oglindă 2 în 1

Oglinda baie 2 în 1 este o alegere care se pretează multor băi, tocmai datorită versatilității sporite pe care o prezintă.

Există mai multe modele pe care le poți avea în vedere:

  • Cu funcții de dezaburire - Unele oglinzi "2 în 1" au funcții de dezaburire, care sunt ideale pentru a păstra oglinda curată, chiar și în timpul băilor fierbinți.
  • Cu prize electrice - Cu o asemenea oglindă îți poți derula mult mai ușor rutina de îngrijire, tocmai pentru că permite conectarea eficientă a dispozitivelor electrice.
  • Cu dulap încorporat - O oglindă baie cu dulap oferă spațiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor personale și accesoriilor. De asemenea, garantează armonizarea designului per total.

Ești în căutarea oglinzii potrivite pentru baie? Urmează sfaturile de mai sus și bucură-te de o atmosferă în ton cu personalitatea ta!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Cum alegi oglinda potrivită pentru baia ta?