Antena Meniu Search
x

(P) Cum asortezi o vestă de blană? Iată câteva idei pentru outfituri de efect!

O vesta blana naturală este întotdeauna privită ca o piesă de rezistență în orice garderobă, mai ales datorită versatilitatii sale. Este un articol vestimentar elegant, rafinat, dar care se poate combina într-o multitudine de feluri, chiar și în outfituri casual.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 14:04

Fie că ai un stil boem, fie că ești adepta stilului vestimentar elegant sau, dimpotrivă, casual sau urban, ai la dispoziție idei multiple de a pune în valoare o vesta blana calitativă concepută din blană naturală. Inspiră-te!

Idei pentru o ținută casual de zi cu zi, cu o vesta blana, prin care să te faci remarcată

Poți opta pentru o vesta blana naturală de vizon, pe care să o combini cu o pereche de blugi skinny sau cu tăieturi, ca să aduci amprenta stilului modern, contemporan. Nu uita să optezi pentru o bluză simplă sau un pulover cu o culoare uniformă, asortată cu vesta de blană. Te poți încălța cu pantofi casual sau chiar și cu botine cu un toc mic, dacă vrei să imprimi o nuanță elegantă întregii ținute. Nu opta pentru accesorii voluminoase, alege o geantă compatibilă cu întregul outfit și ești gata să te exprimi stilistic în orice context de zi cu zi, fără dificultăți.

Idei pentru ținuta de seară sau de eveniment, unde să strălucești

Dacă vrei să te simți ca o divă pe covorul roșu în cadrul unui eveniment, vesta blana naturală este cea mai bună alegere. Asigură-te că alegi o nuanță adecvată: alb, auriu sau negru, de pildă și asortează-te cu alte piese de lux. Rochia de seară poate să aibă paiete sau un alt material care sclipește și emană prețiozitate. Completează tot outfitul cu o pereche de pantofi cu toc înalt și subțire și îți vei putea pune în evidență picioarele în cel mai elegant mod. Desigur, un plic sau o poșetă minusculă, dar luxuriantă, va adăuga întotdeauna un plus de eleganță.

Idei pentru o ținută adecvată pentru stilul urban, ancorat în zilele noastre

Dacă vei combina o vestă din blană naturală cu o jachetă de piele, vei fi surprinsă de cât de bine merg împreună cele două piese vestimentare. Poți să mergi și mai departe cu o pereche de bocanci sau ghete cu aspect robust, care să confere ținutei un aer rock. Mai mult, ai ocazia să pui în valoare o pereche de pantaloni de piele sau blugii boyfriend, dacă ești adepta acestui stil, și să te faci remarcată indiferent de context. Stilul urban chic este ușor de pus în practică, dacă deții în garderobă o vestă de calitate premium, concepută din blănuri naturale de top.

Casa de Blănuri MG: magazinul unde găsești cele mai calitative haine blană din țară

Casa de Blănuri MG este un magazin de lux în România, care comercializează cea mai calitativa blana dama. Are o îndelungată tradiție, fiind o afacere de familie transmisă din generație în generație, încă din anul 1939.

Colecțiile de piese vestimentare de lux sunt realizate atât în atelierul propriu din România, cât și în atelierele celor mai cunoscuți designeri de blănuri din Italia. Materialele prime selectate sunt importate de la cele mai mari burse de mărfuri din luime, cum ar fi Saga, Kopenhagen Fur sau Sojuzpushnina. Mai mult, primești un certificat de garanție valabil între 2 și 5 ani, la fiecare produs pe care îl achiziționezi. Merită pe deplin!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Advertoriale » (P) Cum asortezi o vestă de blană? Iată câteva idei pentru outfituri de efect!