Antena Meniu Search
x

(P) Cum protejăm casa împotriva scurgerilor de apă prin acoperiș

Brandul românesc Bilka este un lider pe piața sistemelor complete pentru acoperișuri, țigle metalice și sisteme de apă pluvială. Este unul dintre cele mai recunoscute branduri din România, și acest fapt se datorează celor peste 300 de opțiuni de acoperișuri cu o garanție de până la 30 de ani. 

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 12:40

Accesoriile și produsele Bilka, precum folie anticondens, sunt de înaltă calitate, deoarece sunt fabricate cu tehnologie de ultimă oră și din materiale de bună calitate.

Producătorul Bilka și-a propus să ofere clienților săi doar produse de cea mai înaltă calitate, o gamă diversificată de acoperișuri, durabile, estetice și cu sistem de instalare facil. De asemenea, producătorul Bilka acordă atenție detaliilor și se concentrează pe dorințele clienților. Mai mult decât atât, Bilka îndeplinește prin intermediul partenerilor locali nevoile clienților oferindu-le servicii complete de vânzare acoperișuri, transport, instalare, măsurători, calcule, tâmplărie.

De ce să alegi produsele brandului Bilka?

Brandul Bilka înseamnă inovație, calitate și satisfacția clienților. Este atent la noile concepte și adoptă noile tehnologii în produsele sale și serviciile pe care le oferă. Este sever în ceea ce privește calitatea în fiecare etapă a procesului de fabricație și își susține valorile pe care și le-a construit de-a lungul timpului. Bilka are o reputație de valoare și a devenit brandul numărul unu în preferințele clienților care își doresc acoperișuri de calitate și cu o durată mare de viață.

Printre produsele oferite de Bilka, se numără și folia anticondens. Utilizarea produselor de înaltă calitate și montajul corect, pot face diferența între un acoperiș care durează mai mult și unul care necesită întreținere. O folie acoperis este realizată în așa fel încât să fie la interior permeabilă la vapori și impermeabilă la exterior, pentru a împiedica umiditatea să revină în structura materialelor de sub ea.  

Avantajele folosirii foliei anticondens în construcția acoperișului

O folie anticondens protejează elementele structurale ale clădirii și izolația termică de umiditate și deteriorare. Există mai multe motive pentru care se poate forma condens: scurgeri de pe acoperiș, vapori de apă care intră în structura acoperișului. Drept urmare, structura clădirii este distrusă mai rapid, iar izolația termică devine ineficientă.

O folie anticondens acționează ca o barieră, împiedicând umiditatea să pătrundă în interior și astfel, camerele își mențin umiditatea normală. Membrana previne acumularea umezelii în stratul termoizolant, reducând riscul de îngheț. O folie anticondens Bilka oferă următoarele avantaje evidente:

⦁    Rezistentă la razele UV; 

⦁    Are proprietăți anticondens;

⦁    Permeabilitatea la vapori;

⦁    Rezistentă la presiunea apei; 

⦁    Greutate redusă specifică;

⦁    Durată mare de viață.

O folie anticondens de calitate Bilka permite ventilarea constantă a acoperișului, inclusiv pe secțiuni scurte, plate și complexe ale acestuia. Protejează țiglele metalice de coroziune și asigură scurgerea apei. 

O folie anticondens de calitate poate fi amplasată și pe acoperișuri cu deformări, deoarece are proprietățile elastice. De asemenea, asigură și o bună izolare fonică. Previne condițiile de formare a mucegaiului în elementele din lemn și creează condiții pentru circulația aerului în jurul streșinii.

Folia Bilka este superioară altor materiale în toți indicatorii de performanță. Mulți dezvoltatori care doresc să economisească bugetul pe construcție, tind să achiziționeze cele mai ieftine materiale, dar în același timp, de înaltă calitate, pentru ca întreaga clădire să nu sufere din această cauză. Acest lucru este posibil doar cu o folie anticondens Bilka.

Folia anticondens este cea mai bună opțiune pentru acele cazuri în care izolația termică nu este capabilă să ofere protecția necesară construcției împotriva efectelor negative ale condensului și nu pot asigura îndepărtarea umidității dorite. O folie anticondens Bilka este ideală pentru următoarele lucrări:

⦁    Amenajarea și repararea mansardei;

⦁    Montaj acoperișuri finisate cu țiglă metalică;

⦁    Amenajarea spațiului neizolat de sub acoperiș;

Tipuri de folie anticondens pentru acoperişul locuinţei tale

Toate tipurile de folie anticondens asigură impermeabilizarea, adică protecția structurilor clădirii de umiditatea ridicată, dar au grade diferite de permeabilitate la vapori. Alegerea unui tip de folie anticondens pentru acoperișul locuinței tale, este o asumare responsabilă care este cel mai bine oferită de un specialist, dar totuși, dacă vrei să-ți asumi această responsabilitate, trebuie să știi ce tipuri de folie anticondens există: 

⦁    Folie anticondens

⦁    Folie antidrop

⦁    Folie aluminiu izolație termică

⦁    Folie termoizolantă

⦁    Folie antivapori

⦁    Folie tablă.

Folie anticondens

O folie anticondens protejează acoperișul clădirilor de umiditate și vânt și, de asemenea, elimină aburul din interior, ceea ce îi conferă proprietăți anticondens. De regulă, este folosită pentru a proteja materialele termoizolante utilizate pentru izolarea acoperișului.

Folie aluminiu izolație termică

Folia poate fi folosită ca izolator reflectorizant independent sau în combinație cu alte materiale termoizolante. Suprafața lustruită a foliei de aluminiu, fiind un reflector de energie ideal, crește semnificativ eficiența izolației utilizate.

Folie pentru acoperiș Bilka

O folie tablă este utilizată pentru a proteja structura acoperișului și îndeplinește următoarele cerințe: rezistență la umiditate, rezistență la căldură, rezistență mecanică ridicată, elasticitate, greutate redusă.

Concluzie

Recomandarea noastră este să ții cont de nevoile tale și să alegi o folie anticondens Bilka, deoarece îți poți diminua costurile cu reparația acoperișului, îi conferă o durată mare de viață, de până la 50 de ani. 

În funcție de specificul producției și utilizării, folia anticondens poate include, pe lângă filmul în sine, mai multe straturi suplimentare, fiecare dintre acestea fiind conceput pentru a proteja acoperișul de anumiți factori negativi. Putem vorbi despre protecția împotriva distrugerii rapide sub acțiunea radiațiilor ultraviolete, creșterea rezistenței membranei, protecția împotriva schimbărilor bruște de temperatură etc. Un preț folie anticondens accesibil poate fi găsit pe site-ul Bilka.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Cum protejăm casa împotriva scurgerilor de apă prin acoperiș