Antena Meniu Search
x

(P) Cum purtăm papucii de piele de damă

Papucii de piele de damă reprezintă alegerea ideala pentru zilele călduroase de vară în care ne dorim să îmbinăm confortul și stilul. Sunt perfecți pentru ieșiri în oraș, plimbări și pentru zilele în care avem multe de făcut și nu dorim să facem compromisuri în ceea ce privește ținuta.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 16:30

Cum purtăm papucii de piele de damă
Cum purtăm papucii de piele de damă

Cum combinăm papucii de piele cu ținuta?

Pe timpul verii, papucii de piele reprezintă aliatul perfect pentru treburi cotidiene, dar și mers la piscină sau plimbări în oraș. Îi poți purta cu ușurință cu rochii vaporoase midi sau chiar maxi sau pantaloni largi tip palazzo. De asemenea, îi poți alatura cu succes unei ținute formate din pantaloni scurți sau lungi de in și o bluză vaporoasă.

În general, poți alege să porți papucii de piele în context mai informal, astfel că îi poți purta cu ținute mai relaxate și casual.

In oferta de papuci din piele de la Fashion Days găsești o multitudine de modele de papuci de piele pentru damă perfecți pentru zilele în care îți dorești mai mult confort și libertate de mișcare pentru zilele agitate, dar și pentru zilele de plimbări sau chiar de vacanță.

Când putem purta papucii de piele?

Papucii de piele reprezintă o alternativă elegantă pentru pantofii sau sandalele cu toc și, deși există o multitudine de modele elegante și sofisticate, papucii de piele nu pot înlocui de fiecare dată pantofii sau sandalele cu toc.

De exemplu, în cazul unor evenimente deosebite precum o gală, o nuntă sau un alt tip de petrecere elegantă, recomandarea este să optezi pentru sandale cu toc. Însă, în cazul unor evenimente ce au loc în timpul zilei, cocktailuri, conferințe, un party restrâns lângă pisicină sau în aer liber, poți purta cu încredere papucii de piele, iar dacă alegi un model cu un toc mic, tip kitten heel, cu atât mai mult, outfitul tău va fi unul și mai elegant și chic.

Indiferent de cum alegi să îi intregrezi în ținutele tale sau unde alegi să îi porți, papucii de piele reprezintă un articol must-have pentru vară care te vor salva în zilele în care îți dorești un outfit lejer și relaxat, dar să și păstrezi o notă de eleganță. Alege papuci de piele în modele clasice și în mărimea potrivită ca să îi poți integra ușor în ținutele zilnice și în care să te simți confortabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Advertoriale » (P) Cum purtăm papucii de piele de damă