Antena Meniu Search
x

(P) Cum să asortezi sneakers pentru femei? Sfaturi și recomandări testate

Sneakers de pânză, încălțăminte daddy shoes sau cu profil înalt? Sneakers pentru femei au mai multe denumiri. Însă știm cu siguranță că reprezintă cel mai trendy tip de încălțăminte din ultimii ani. Și nu există nimic care să sugereze că acest lucru se va schimba prea curând! Ești curioasă să afli cum poți asorta sneakers în outfit-urile tale? Mai jos îți oferim câteva sugestii testate! Ești gata să te lași inspirată?

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 11:10

Cum să porți sneakers sporty pentru femei?

Preferi look-ul sport și îl alegi pentru ținuta ta în fiecare zi? Ești și fană a brandurilor athleisure, cum ar fi adidas și Nike? Consideri că acestea oferă produse de ce mai bună calitate? Aceste branduri garantează mai mult decât o mare libertate de mișcare. Pentru crearea produselor, acestea utilizează tehnologii care te protejează împotriva transpirației.

Te întrebi dacă poți asorta sneakers cu look-ul tău în fiecare zi? Bineînțeles că poți! Pe timpul lunilor de iarnă, poți opta pentru pantaloni jogger, tricouri simple, hanorace versatile și jachete de tranziție cu logo-urile brandurilor tale favorite pe deasupra cărora poți purta o geacă de iarnă. Nu uita nici de accesoriile speciale pentru femei, cum ar fi șepcile, căciulile beanie, borsetele sau rucsacurile urbane. Șosetele de damă sunt de asemenea un must-have. Alege o pereche cu lungime până la glezne cu logo-ul vizibil al brandului.

Poți adăuga o pereche minimalistă de sneakers din piele albă, ca spre exemplu modelul Nizza de la adidas sau pantofi daddy shoes, solizi și rezistenți, în culori diverse, cum ar fi modelul New Balance 327. În timpul sezonului primăvară-vară, alege o pereche de pantaloni scurți biker sau colanți, tricouri cu tiv decupat, o șapcă din material textil și sneakers din material tip plasă.

Cum să asortezi sneakers casual pentru femei?

Dacă nu ești interesată de stilul sport și preferi ceva mai casual, nu ezita! Îți place un look mai feminin și adesea porți rochii? Sau ești o persoană căreia îi place să jongleze cu moda și să experimenteze cu vibe-uri diferite? Dacă răspunsul este da, atunci ai nevoie de o pereche de sneakers în garderoba ta! Cea mai clasică soluție este să asortezi o pereche de blugi cu croiala ta preferată, tricouri simple și sneakers.

Poți adăuga un rucsac urban sau o geantă și ești gata să pleci la școală, la cumpărături, la întâlnirea cu prietenele, la birou sau la o întâlnire romantică. Vrei să fii diferită? Alege o pereche de pantaloni cu croială largă, un tricou cu tiv decupat, o geantă și sneakers cu platformă înaltă, cum ar fi modelele Puma Karmen, Fila Disruptor sau altele. Sau poate că preferi ceva mai subtil și feminin? Nicio problemă! Alege o fustă midi, o rochie boho subțire sau una mulată decorată cu dungi discrete. Reînnoiește-ți outfit-ul cu pantofi sport colorați sau sneakers minimaliști cu design simplu, cum ar fi modelele adidas Stan Smith și Lacoste Ziane Chunky sau alege adidasi Nike dama - modelele Air Force 1 și Dunk.

Sneakers pentru femei se potrivesc și cu outfit-urile elegante?

Preferi look-ul stilat? Îți place să fii elegantă în fiecare zi? Te întrebi cum să combini ținuta favorită cu confortul unei perechi de sneakers? E ușor: adaugă un plus de unicitate outfit-urilor tale cu încălțămintea streetwear. Îmbracă o pereche de pantaloni chino pe culoarea neagră și un tricou alb. Asortează-te cu geanta favorită și cu sneakers clasici cu profil redus pe o culoare interesantă. Ce părere ai despre modelul cu platformă Puma Mayze sau de modelul alb minimalist Superstar de la adidas?

Dacă ești la curent cu cele mai noi trenduri, poți opta pentru o pereche de pantaloni scurți biker, un tricou și un blazer larg. Schimbă-ți vibe-ul cu o pereche cool de sneakers, cum ar fi Nike Huarache, Fila Ray Tracer sau Tommy Hilfiger Sock Trainer Womens care te pot ajută să creezi un outfit inteligent și, în același timp, inspirat de stilul streetwear. Dacă preferi rochiile, poți completa outfit-ul tău elegant cu o pereche de încălțăminte sport.

Te întrebi de unde să cumperi adidasi dama de la cele mai cunoscute branduri? Răspunsul este simplu: toate modelele te așteaptă în magazinele B&M din cadrul JD Sports și pe pagina jdsports.ro. Decoperă-le pe toate și nu uita că ai livrare gratuită la toate comenzile de peste 250 RON.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Cum să asortezi sneakers pentru femei? Sfaturi și recomandări testate