Antena Meniu Search
x

(P) Curiozități despre friteuza cu aer cald

Dacă vă numărați printre persoanele pasionate de culinar, care își doresc să-și ducă hobby-ul la următorul nivel, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În cazul în care vă doriți să achiziționați un nou electrocasnic folositor pentru bucătăria dumneavoastră, însă nu știți de unde să începeți, stați fără griji. În rândurile ce urmează vrem să vă sărim în ajutor prin a vă vorbi despre un aparat ce a prins de curând popularitate și a câștigat încrederea gospodinelor de pretutindeni: friteuza cu aer cald. Veți afla care sunt câteva curiozități ale acestui electrocasnic, dar și de ce criterii trebuie să țineți cont înainte de achiziție. Și astfel, suntem convinși că veți ajunge la decizia cea bună și că veți putea alege modelul care vi se potrivește. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 12:36

Friteuza cu aer cald, asemenea unei oale sub presiune Tefal sau a unui robot de bucătărie, dispune de o mulțime de funcții ce merită luate în considerare și lăudate. De la versatilitatea mâncărurilor preparate până la ușurința cu care îl puteți utiliza, acest aparat surprinde dintr-o mulțime de motive. Însă, înainte să vă menționăm curiozitățile promise, vrem să vă enumerăm câteva criterii de care este important să țineți cont înainte de achiziție. Astfel, la final, cu siguranță veți lua cea mai bună decizie.

Criterii de luat în considerare

Înainte să cumpărați modelul favorit de friteuză cu aer cald, iată că trebuie să țineți cont și de câteva criterii cu care vine aceasta. Printre ele se numără următoarele:

Capacitatea: friteuza cu aer cald vine într-o mulțime de modele. Din această cauză, capacitatea sa de gătire poate să varieze. Puteți dispune fie de un grătar mic, fie de unul mai mare. Iar pentru a alege conform nevoilor dumneavoastră, tot ce trebuie să faceți este să verificați și compartimentarea sa înainte de achiziție.

Prețul: datorită evoluției tehnologiei, acest electrocasnic poate să dispună de până la 10 funcții de gătire. Unele dintre ele surprind chiar și cu mai multe funcții, fapt ce le face să fie mai costisitoare. Calculați cu atenție bugetul familiei și apoi puneți-l în balanță cu frecvența cu care veți folosi aparatul, pentru a vedea ce model vi se potrivește.

Dimensiunea: Ca si in cazul unui robot de bucatarie, trebuie să țineți cont și de dimensiunea aparatului. În funcție de spațiul de care dispuneți în bucătărie, puteți alege o friteuză mică (ce vine cu un singur grătar) sau una mare (cu două sau mai multe grătare). Astfel, calculându-i dimensiunea, riscul de a cumpără un electrocasnic prea mare va dispărea.

Acum că ați aflat care sunt criteriile de luat în considerare înainte de achiziție, a venit momentul să trecem la enumerarea curiozităților promise. Iată despre ce este vorba.

Curiozități ale friteuzei

În continuare, vă vom prezenta șase lucruri mai puțin știute despre friteuza cu aer cald, în speranța că vă veți convinge de utilitatea sa. Iată care sunt acestea:

Gătit sănătos, fără ulei: după cum reiese și din nume, acest aparat are capacitatea de a găti alimentele printr-un aer cald. Acest aer se rotește circular pe toată durata timpului de gătire, asigurând rezultate crocante, ca la restaurant. Nu este nevoie să folosiți ulei, deci veți avea o dietă mai sănătoasă, fără să renunțați la mâncărurile favorite.

Curățarea ușoară: dacă spălatul la mână este obositor pentru dumneavoastră și vă consumă prea mult timp, aflați că accesoriile din interiorul friteuzei pot fi curățate și la mașina de spălat vase. Astfel, asigurați o spălare intensă, ce va scoate toate urmele de grăsime rămase într-un timp record.

Eficiența: datorită aerului cald de la interior, mâncărurile dumneavoastră preferate se vor găti mai repede ca niciodată. Temperatura aerului ajunge foarte repede la maximă și astfel, vă oferă rezultatele dorite mai repede decât v-ați fi așteptat.

Versatilitatea: după cum v-am menționat și mai devreme, acest aparat surprinde cu multitudinea sa de funcții. Acest lucru îl face să fie un electrocasnic versatil, ce poate găti o gamă variată de mâncăruri: de la prânz și cină, până la desert. De asemenea, aflați că mai puteți găti și alimente congelate. Dacă vreți să savurați o pizza sau câteva nuggets cu cartofi într-o seară, tot ce trebuie să faceți este să porniți friteuza și să puneți alimentele congelate pe grătar. În maxim 15 minute, gustarea dumneavoastră va fi gata!

Încălzirea rapidă și reglarea temperaturii: o altă funcție ce surprinde fiecare gospodină este rapiditatea cu care acest aparat ajunge la temperatura maximă, dar și ușurința cu care aceasta poate fi reglată. Doar apăsați butoanele intuitive de pe display și setați temperatura dorită numaidecât.

Utilizarea ușoară: și dacă tot am menționat display-ul, aflați că acest electrocasnic vine și cu un set de butoane și funcții smart, ce pot fi accesate foarte ușor direct de pe ecranul digital. Veți găsi instrucțiunile pentru folosire în cutie, însă credeți-ne pe cuvânt. Va fi floare la ureche!

Iată că ați aflat și curiozitățile promise! Acum, tot ce vă rămâne de făcut este să vă sfătuiți cu familia și să decideți împreună dacă achiziționarea acestui aparat va merita sau nu. Țineți cont și de părerea lor, pentru a vă putea bucura împreună de cele mai gustoase mâncăruri.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că v-am inspirat cu sfaturile oferite și că acum sunteți pregătit să luați cea mai bună decizie. Pentru și mai multe ponturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Advertoriale » (P) Curiozități despre friteuza cu aer cald