Antena Meniu Search
x

(P) De ce să renunți la cash: Motivele esențiale pentru a adopta un procesator de plăți online

Plățile fără numerar sunt din ce în ce mai populare, mai ales când ne gândim la comenzile plasate în magazinele online. Plățile cu cardul și cu portofelul digital câștigă tot mai mult teren în fața plăților cu cash pentru a face procesul de cumpărare cât mai rapid și sigur pentru clienți și comercianți.

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 14:03

Ai un magazin online sau te gândești să faci primii pași în lumea e-commerce-ului? Citește în continuare și află de ce ar trebui să integrezi un procesator de plăți online, dar și de ce OderoPAY poate fi partenerul potrivit pentru tine.

De ce să alegi un procesator de plăți online pentru afacerea ta

Procesul de achiziție în magazinele online este esențial pentru fidelizarea clienților și atragerea de clienți noi. Cu cât aceștia finalizează tranzacția mai ușor și fără impedimente, cu atât mai mult vor reveni în magazinul tău online pentru alte cumpărături. Parte din procesul de achiziție nu este doar identificarea rapidă a produselor de care au nevoie, ci și plata rapidă și sigură care îi scutește pe clienți de la grija achitării ramburs a comenzii la livrare.

Procesatorul de plăți online este intermediarul dintre comercianți, clienți și instituțiile bancare. Când clientul achită comanda cu cardul, procesatorul trebuie să se asigure că plata a fost înregistrată corect și comerciantul va primi banii în cel mai scurt timp. Dacă magazinul online nu are un procesator de plăți integrat, clienții sunt obligați să achite plata cu numerar la livrarea comenzii. Așadar, procesatorul de plăți online nu mai este doar o simplă opțiune, ci a devenit o funcție must-have a unei afaceri de succes.

Dacă încă te întrebi de ce ar trebui să integrezi un procesator de plăți online, iată câteva motive și avantaje ale acestui sistem care vor contribui la dezvoltarea afacerii tale pe termen lung:

Facilitează accesul la diverse forme de plată. Fie că vorbim despre plata cu cardul de debit, cardul de credit sau plata cu portofelele digitale, acestea sunt esențiale pentru a crește numărul conversiilor finalizate, mai ales dacă ne raportăm la cele mai recente studii care arată interesul crescut al clienților pentru forme de plată online rapide și la îndemână.

Integrează și furnizează date și rapoarte esențiale pentru comercianți. Unul dintre motivele pentru care procesatorul de plăți online a devenit atât de important este că poate fi integrat cu diverse sisteme specifice afacerilor online. Astfel, ești mereu informat la zi despre cash flow și ai acces imediat la detalii despre tranzacții.

Asigură protecția datelor clienților și comercianților. Sistemul de plăți online implementează cele mai avansate protocoale de securitate și protecție a datelor. Fiecare tranzacție este sigură atât pentru client, cât și pentru comerciant.

Furnizează date analitice pentru dezvoltarea afacerii tale. Procesatorul de plăți online vine la pachet cu instrumente de analiză, care urmăresc îndeaproape comportamentul clienților pe durata procesului de achiziție, trendurile în materie de metode de plată folosite, valuta preferată și multe altele esențiale pentru dezvoltarea afacerii online.

Cum alegi procesatorul de plăți online pentru afacerea ta

Ai nevoie de un partener potrivit în această călătorie? Succesul magazinului tău online depinde de fiecare pas din procesul de achiziție, astfel că fiecare etapă trebuie să decurgă ușor și să ofere clienților încredere. Află în continuare care sunt cele mai importante caracteristici ale procesatorului de plăți online OderoPAY care te ajută să îți crești afacerea:

  • Poți alege dintr-o varietate de forme de plată, de la plata cu cardul de credit și debit și plata cu portofelele digitale, la plăți recurente, plata în rate și plata în valută;

  • Gestionează riscul și protejează fiecare conversie împotriva tentativelor de fraudă;

  • Integrează protocoale avansate de securitate a datelor, folosind criptarea informațiilor personale;

  • Oferă cele mai bune comisioane datorită capacității de negociere cu băncile integrate, pentru fiecare partener comerciant.;

  • Funcția de salvare a cardurilor sub forma unui token facilitează tranzacțiile viitoare;

  • Dashboard-ul comerciantului oferă acces rapid la cele mai importante date și informații despre evoluția afacerii tale online.

Încurajează plățile electronice și digitale cu ajutorul unui procesator de plăți online care să contribuie la dezvoltarea magazinului tău.

1 https://www.statista.com/statistics/1111233/payment-method-usage-transaction-volume-share-worldwide/

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) De ce să renunți la cash: Motivele esențiale pentru a adopta un procesator de plăți online