Antena Meniu Search
x

(P) Eliminarea costurilor cu serviciile de producție video, o decizie greșită pe termen scurt, mediu și lung!

În momente de criză și în perioade de incertitudine, cum sunt cele actuale, este normal ca un antreprenor să gândească pe termen lung și să facă sacrificii. În astfel de situații, se poate renunța la anumite servicii care nu par a fi indispensabile firmei ori care nu aduc un plus de valoare vizibil și important.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 13:30

Așadar, chiar dacă nu ți s-a întâmplat încă, s-ar putea să ajungi în situația de a renunța la anumite servicii suplimentare care contribuiau la promovarea afacerii tale. Totuși, dacă vrei să ai de câștigat pe termen lung și să administrezi o afacere care să facă față cu brio vremurilor grele care se anunță, nu renunța sub nicio formă la servicii productie video. Iată de ce!

Cât de importantă este promovarea video în momentul de față?

Pe o scară de la 1 la 10 (1 fiind aproape deloc și 10 fiind enorm), importanța video marketingului poate fi cotată la 11! Ai citit bine, în epoca vitezei, a internetului, a evoluției tehnologice, cea mai consumată formă de conținut rămâne cea video, iar afacerile care se promovează cu ajutorul unor servicii de producție video au doar de câștigat. 

În ultimii ani, consumatorii au devenit din ce în ce mai atrași de videoclipuri, preferând să își preia informațiile prin intermediul formatului video. Anumiți cercetători de piață susțin că peste 80% din traficul global de internet este generat de videoclipuri și că oamenii petrec, în medie, peste două ore pe zi vizionând conținut video online. Iar aceste cifre sunt în creștere!

Apelând la o firmă cu experiență, care oferă servicii de producție video, ai parte de multe alte avantaje. De exemplu, video marketingul ajută la îmbunătățirea angajamentului publicului și la creșterea conștientizării brandului deoarece conținutul video este mai captivant și mai memorabil decât textul scris sau alte tipuri de conținut.

Totodată, clipurile pot fi distribuite pe mai multe canale de social media, cum ar fi YouTube, Facebook, Instagram și LinkedIn, ceea ce conduce la creșterea vizibilității și la atragerea de noi audiențe.

Devine, astfel, evident faptul că nu se recomandă eliminarea costurilor asociate cu anumite servicii de producție video. Utilizarea strategiilor de video marketing rămâne o unealtă esențială în contextul actual, care ajută la creșterea vizibilității și a angajamentului publicului și care este o modalitate eficientă de a transmite mesajele cheie ale brandului într-un mod captivant și memorabil. 

Eliminarea costurilor cu serviciile de producție video, o decizie greșită pe termen scurt, mediu și lung!

Eliminarea costurilor cu serviciile de producție video, o decizie greșită pe termen scurt, mediu și lung!

Asigură-te că iei decizia corectă și faci investiția potrivită!

Colaborând cu o agenție cu experiență în domeniu, te poți bucura de rezultatele dorite. Doar astfel, nu vei regreta niciodată faptul că, în contextul vremurilor incerte, tu ai luat decizia de investi în promovarea online a business-ului tău. 

De aceea, ar trebui să optezi pentru o agenție de video marketing formată dintr-o echipă de specialiști care să ofere soluții personalizate pentru fiecare client, indiferent de industria sau dimensiunea afacerii lor.

O astfel de agenție este VideoManiaX, o companie ai cărei clienți beneficiază de o abordare creativă și inovatoare, primind conținut video care să fie captivant și memorabil pentru publicul țintă. De la filmări la editare, animație și post-producție, aici găsești un pachet complet de servicii producție video, iar afacerea ta depășește cu bine orice moment dificil.

Articol realizat de www.iagency.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Eliminarea costurilor cu serviciile de producție video, o decizie greșită pe termen scurt, mediu și lung!