Antena Meniu Search
x

(P) Fă cunoștință cu Galaxy AI - îmbrățișează inovația Samsung pe dispozitivele tale!

Galaxy AI aduce o serie de funcții inovatoare, menite să-ți sporească creativitatea și productivitatea. Cu Galaxy AI, poți să îți exprimi și să îți dezvolți aptitudinile digitale, fără a fi nevoie să ai cunoștințe tehnice deosebite. Ești gata să descoperi o lume plină de posibilități și să intri în era Galaxy AI?

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 14:02

Încercuiește. Caută. Găsește

Cu Galaxy AI, tehnologia de ultimă generație este la vârful degetelor tale, permițându-ți să accesezi rapid și eficient informații și date. Va deschide noi orizonturi și va face navigarea pe internet mai ușoară și mai rapidă decât ai crezut vreodată că este posibil.

Unul dintre cele mai remarcabile elemente ale Galaxy AI este funcția sa de căutare, care poate fi activată folosind S Pen sau chiar degetul. Încercuiește ceea ce dorești să cauți și lasă AI-ul să-ți aducă informațiile de care ai nevoie. Gândește-te la aceasta ca la un asistent personal care este întotdeauna la dispoziția ta, ajutându-te să navighezi prin oceanul de informații disponibile online.

Și vorbim despre rezultate instantanee. Galaxy AI nu numai că îți oferă informațiile de care ai nevoie, dar le și furnizează cu o viteză uimitoare. Într-o lume în care timpul este esențial, eficiența oferită de Galaxy AI este de neprețuit.

Tradu instant apelurile

Te-ai gândit vreodată ce-ar fi să poți vorbi cu oricine, din orice colț al lumii, fără să te împiedici de barierele lingvistice? Galaxy AI te face să te simți ca un cetățean global cu funcția sa revoluționară, Live Translate, care îți traduce instantaneu apelurile. Nu mai ai nevoie de un traducător uman, Galaxy AI îți oferă totul la îndemână, în timp real.

Folosind Live Translate, vei putea comunica eficient cu persoane care vorbesc limbi diferite. Această caracteristică este mai mult decât utilă, este indispensabilă într-o lume globalizată, unde conexiunile se întind peste granițe și oceane. Fie că ești într-o călătorie de afaceri sau pur și simplu vrei să vorbești cu un prieten care vorbește o altă limbă, Live Translate este soluția.

Și dacă te întrebi cum să folosești această funcție, nu-ți face griji. Este la fel de simplu ca un apel telefonic. Activează Live Translate din setările aplicației Galaxy AI, apoi inițiază un apel. În timpul conversației, funcția de traducere va funcționa automat.

Transformă orice poză într-o operă de artă cu AI

Acum, cu ajutorul funcției Photo Assist oferită de Samsung, poți transforma orice fotografie într-o adevărată operă de artă, în doar câteva clicuri. Photo Assist este o unealtă revoluționară care îți permite să-ți personalizezi imaginile într-un mod inovativ. Poți muta obiecte din cadrul unei fotografii, mări anumite zone, recadra și remasteriza. Totul este la îndemâna ta, gata să-ți transforme viziunea în realitate.

Știm cu toții că timpul este o resursă prețioasă, iar cu ajutorul AI, economisirea acestuia devine mai ușoară. AI îmbunătățește calitatea imaginii, iar tu poți să te concentrezi pe partea creativă. Inteligența artificială în editarea fotografiilor nu este doar despre eficiență, este și despre a îți oferi posibilitatea de a crea ceva cu adevărat unic.

Probabil te întrebi: „Cum mă poate ajuta Galaxy AI să modific o fotografie obișnuită?" Ei bine, imaginează-ți o fotografie cu o persoană într-un peisaj urban, plin de persoane necunoscute împrejur. Cu ajutorul AI, poți șterge persoanele din cadru, astfel încât să ai o fotografie doar cu tine sau cu o altă persoane.

Păstrează naturalețea conversațiilor cu Galaxy Buds

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să poți comunica fluent în orice limbă, fără să te mai chinui cu dicționare sau aplicații de traducere? Ei bine, Samsung a făcut acest lucru posibil prin funcția de traducere în timp real a Galaxy Buds. Cum funcționează? Simplu. Activezi funcția de traducere în timp real, îți așezi Galaxy Buds în urechi, iar acestea vor traduce automat orice conversație în limba pe care o alegi. Vei putea înțelege totul, fără efort.

Galaxy Buds nu doar că îți permit să comunici mai eficient, dar îți oferă și libertatea de a te exprima liber. Nu mai trebuie să îți faci griji că nu vei putea înțelege ce îți spun ceilalți sau că nu vei putea fi înțeles. Bariera lingvistică devine un lucru al trecutului, iar tu ai posibilitatea de a te exprima în orice context, fără frică sau stânjenire.

În plus, Galaxy Buds sunt create pentru a fi confortabile. Designul lor ergonomic permite purtarea pe perioade lungi fără disconfort. Acestea sunt ușoare și compacte, se potrivesc perfect în ureche și nu provoacă iritații sau disconfort.

Galaxy AI este disponibil pe telefoanele din seria Galaxy S până la Galaxy Z, Galaxy Tab S9 Ultra, S9+ și S9, și nu în ultimul rând, Galaxy Buds (Buds2 Pro, Buds2, Buds2 FE). Cu alte cuvinte, indiferent de preferințele tale în materie de dispozitive Samsung, ai la dispoziție funcționalitățile Galaxy AI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Advertoriale » (P) Fă cunoștință cu Galaxy AI - îmbrățișează inovația Samsung pe dispozitivele tale!