Antena Meniu Search
x

Galerie foto (P) Fashion Giants Unite: Answear achiziționează PRM și Sneakerstudio pentru a domina piața modei

Answear.com a achiziționat Sneakerstudio, una dintre mărcile lider pe piața din Europa Centrală și de Est în ceea ce privește vânzarea de sneakers și modă streetwear, dar și brandul de modă premium PRM. Ambele mărci își îmbină viziunile de a crea cel mai confortabil spațiu pentru a ajuta la crearea propriului stil, fără compromisuri, oferind și căutând cele mai dorite mărci de stil de viață. Compania vede un mare potențial în segmentul de sneakers premium și streetwear și speră să-și folosească punctele forte pentru a crea o ofertă completă.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 15:58

O decizie înțeleaptă și o colaborare de succes

Președintele Consiliului de Administrație a Answear.com, Krzyztof Bajolek, a declarat că : ”Ne-au plăcut mărcile care se remarcă mai presus de toate prin oferta lor unică de sneakers premium și streetwear. Datorită acestei combinații, extindem aria noastră de activitate și capacitatea de a ajunge la noi grupuri de clienți cu linii de produse dedicate, inclusiv generația Z sau clienți interesați de produse premium și de lux. Toate previziunile presupun o creștere dinamică a pieței de produse premium, în care credem și noi și considerăm că această tranzacție ne va permite să intrăm și mai rapid pe acest segment și să ne dezvoltăm eficient în el.”

Din punctul de vedere al acestuia, chiar dacă cele două mărci nu se ridică la nivelul Answear.com și au existat pe parcurs diferite provocări și dificultăți, acest proiect va avea succes și va duce la bun sfârșit toate planurile de dezvoltare propuse. Acest lucru este posibil datorită potențialului existent în această categorie de produse, dar și prin utilizarea soluțiilor de e-commerce și logistică dezvoltate de Answear.com. Toate aceste schimbări pot fi deja observate pe https://prm.com/ro, un magazin care combină cu succes lumea streetwear cu cea a modei și unde mărcile premium se îmbină perfect cu tendințele actuale.

PRM și Sneakerstudio – de ce au atras atenția Answear.com?

Cine sunt PRM și Sneakerstudio și cum au atras atenția companiei electronice de  modă care a generat venituri pe aproape 1 miliard în 2022? 

Answear.com a achiziționat Sneakerstudio, un magazin online de lifestyle și sneakers premium, care oferă produse ale unor mărci renumite precum New Balance, Adidas Originals, Veja și mulți alții. Produsele sunt vândute în țările Europei Centrale și de Est și pe piața vest – europeană prin intermediul unui site global. Apărut în 2015 în Cracovia, brandul Sneakerstudio este un loc pentru fanii pantofilor sport de calitate și ai culturii de stradă.

PRM este un brand unde moda streetwear de lux și branduri de modă Y-3, A.P.C, Marni, A- Cold -Wall, MISBHV sau chiar produse Rick Owens de pe https://prm.com/ro/m/rick-owens.

Iar de la începutul lunii iunie, Sneakerstudio poate fi găsit pe PRM.com, astfel încât acest concept să răspundă nevoilor comunității metropolitane prin oferirea unei selecții mari de branduri de haine și sneakers. 

Directorul de brand al PRM, Kamil Bajolek a declarat că, prin colaborarea cu Answear.com ”Ni se alătură o echipă incredibil de creativă care și-a făcut un nume pe piață cu un portofoliu extins de producții. Campania de lansare, care poate fi văzută și de la 1 iunie pe noul site PRM.com, este un exemplu perfect în acest sens.”

Toate brandurile Snakerstudio și PRM sunt acum disponibile pe PRM.com și colaborarea cu Answear.com este văzută ca începutul unei aventuri incredibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Fashion Giants Unite: Answear achiziționează PRM și Sneakerstudio pentru a domina piața modei