Antena Meniu Search
x

Galerie foto (P) Folosește timpul în beneficiul tuturor! Biroul tău și grădinița copilului în același loc: Sema Parc

Timpul capătă o altă dimensiune atunci când devii părinte și ajungi să conștientizezi că fiecare secundă are importanța ei. În plus, toate activitățile ajung să se desfășoare contra timp, iar drumurile între casă, birou și grădinița sau școala copilului ajung să-ți testeze de fiecare dată limitele organizatorice. Elimină acest stres și folosește timpul în beneficiul tuturor: al tău, al copilului și al business-ului tău. Închiriază spații pentru birouri clasa A în incinta Sema Parc și ai găsit rezolvare la provocările afacerii tale și la cele din viața de familie!

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 16:52

Sema Parc este un proiect de reconversie cu funcțiune mixtă, care a fost dezvoltat pe platforma Semănătoarea. Suprafața construită totală planificată este de 964.800 mp, din care 526.800 mp spații de birouri, 93.500 mp suprafață rezidențială.

În cadrul business parcului există trei tipuri de clădiri de birouri:

  • City Buildings – clădiri de talie mare, amplasate stradal de-a lungul râului Dâmbovița;
  • Courtyard Buildings – compartimentări flexibile;
  • Pavilion Buildings – construcții subsidiare independente, cu administrare proprie și parcare subterană.

Sema Parc se află în zona central-vestică a orașului, aflată într-un proces de dezvoltare accelerat. Parcul de business este situat lângă complexul Regie și Universitatea Politehnică. Accesul se poate face atât cu metroul (stația Petrache Poenaru), cât și cu mijloacele de transport în comun de suprafață. Traficul în zonă este fluid și este preluat atât de Splaiul Independenței, cât și de Podul Basarab.

În cadrul complexului a fost deschisă o școală, ce oferă program de studii trilingve și excelență academică care începe cu educația timpurie a copiilor (grădiniță) și poate continua până la programele de doctorat. 

„O școală în Sema Parc este ceea ce ne-am dorit din primul moment în care am anunțat intențiile de dezvoltare ale acestui proiect. Alegerea celor de la SEK Bucharest International School – o școală internațională, cu puternică tradiție, este o confirmare a faptului că potențialul acestui loc este extraordinar, pentru a crește și dezvolta o comunitate în adevăratul sens al cuvântului. Suntem încântați că vom avea o funcțiune atât de importantă, cum este cea educațională, pentru comunitatea de aici. Suntem convinși că beneficiul va fi substanțial pentru întreaga zonă de vest a orașului” – au declarat  reprezentanții Sema Parc 

Mutarea sediului afacerii tale în acest business park va fi utilă nu doar pentru tine, ci și pentru angajații tăi. Aceștia își vor putea desfășura activitatea mult mai liniștiți și vor performa la maximum odată asigurați că se află la câteva minute distanță de copiii lor, în caz de nevoie. 

Cum poți închiria rapid și profitabil spații de birouri în Sema Parc?

Agenția imobiliară ESOP Consulting te poate ajuta să găsești varianta optimă de spații de birouri, adecvată tipului afacerii tale. ESOP este una dintre companiile de referință în piața imobiliară din România, numărându-se în rândul primelor 10 companii specializate în segmentul comercial al pieței. Agenția este membru afiliat al CORFAC Internațional – Corporate Facility Advisors – o alianță de companii imobiliare antreprenoriale angajate să ofere servicii de calitate la nivel local, național și internațional. 

În consecință, dacă ești în căutarea unei ”case” pentru afacerea ta, care să te ajute în gestionarea eficientă a timpului, nu ezita să ceri ajutorul unei echipe de consultanți imobiliari cu peste 20 de ani de experiență pe segmentul spațiilor de birouri și al spațiilor industriale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Folosește timpul în beneficiul tuturor! Biroul tău și grădinița copilului în același loc: Sema Parc