Antena Meniu Search
x

(P) Ghid pentru obținerea Creditului Imobiliar BRD Habitat

Visezi să ai propria casă, dar eziți să faci primii pași către obținerea unui credit? Acest ghid este pentru tine!

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 17:07

(P) Ghid pentru obținerea Creditului Imobiliar BRD Habitat

Prin intermediul său, poți afla informațiile de care ai nevoie, pentru obținerea unui credit imobiliar de la BRD.

Care sunt primii pași pentru acordarea creditului imobiliar Habitat?

Creditul de locuință Habitat este foarte ușor de obținut. Dacă ai venituri din salarii, pensii, drepturi de autor, dividende, chirii sau venituri din activități independente, atunci poți aplica pentru un astfel de credit. 

În plus, nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu dobânda: avem mai multe variante: dobândă: 1) fixă, 2) variabilă sau 3) fixă pentru primii ani si ulterior variabilă. Astfel, ai libertatea de a alege ce se potrivește cel mai bine situației tale financiare.

Perioada de creditare poate fi de până la 30 de ani, iar avansul pornește de la 15% și dacă prezinți un avans mai mare de 25%, poți beneficia și de costuri mai mici. Poți obține acest credit atât pentru cumpărarea sau construirea unui imobil, dar și pentru terminarea, extinderea sau consolidarea unui imobil existent. Intră acum acum pe site-ul BRD, lasă-ți datele acolo și un reprezentant BRD te va contacta pentru a te programa într-o unitate.

Extra beneficii ale creditului ipotecar Habitat

Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (invaliditate totală și permanentă din accident sau deces din orice cauză). Polița este obligatorie si se încheie în momentul semnării contractului de credit, pentru întreaga perioadă de creditare.

Dacă nu ai bani suficienți pentru cheltuielile conexe creditului, BRD îți oferă un credit suplimentar de până la 20% din valoarea creditului standard pentru acoperirea unor cheltuieli legate de investiția imobiliară (de exemplu cheltuieli notariale).

Aplici ușor și te bucuri de avantaje!

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe informații despre Habitat, vizitează una dintre filialele noastre, contactează-ne telefonic sau intră pe https://www.brd.ro pentru mai multe detalii. Astfel, poți afla cu ușurință pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a obține un credit imobiliar.

Alege să investești într-o proprietate acum și bucură-te de toate avantajele! 

Ești gata să faci primul pas pentru a obține un credit imobiliar Habitat? Vizitează pagina oficială aici și completează formularul disponibil pentru a te putea contacta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Ghid pentru obținerea Creditului Imobiliar BRD Habitat