Antena Meniu Search
x

(P) Înscrie-te la cursuri de engleză Cambridge și vei avea o șansă de reușită în plus pe viitor

Limba engleză este, în prezent, cheia cu care poți deschide numeroase uși spre o carieră de succes și nu numai. Acest instrument lingvistic, utilizat la scară largă pe Glob, îți poate aduce și multe satisfacții în plan personal și social. Atunci când cunoști această limbă, îți poți face mai ușor prieteni din alte țări, te poți descurca independent când călătorești și poți viziona sau lectura o plajă largă de materiale interesante.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 16:36

Alegerea de a te înscrie la cursuri engleza Cambridge Flying Colours îți va aduce o șansă de reușită în plus pe viitor, nivelul atins de tine fiind considerat deja unul foarte elevat. Certificarea obținută te va propulsa în drumul tău spre obținerea unui loc de muncă remunerat excelent și te va așeza alături de cei mai buni dintre cei buni.

Călătoria ta spre îndeplinirea obiectivului de a stăpâni ca un vorbitor nativ această limbă va avea mai multe etape. Programa de cursuri de pregătire pentru examene Cambridge urmează 4 pași în pregătirea pentru susținerea examenelor, iar aceștia se referă la următoarele activități:

  • Îmbogățirea vocabularului, a structurilor de gramatică și a celor 4 abilități necesare în învățarea limbii engleze: vorbit, scris, citit și ascultat;

  • Familiarizarea cu structura examenului potrivit ție, folosind manuale și materiale ce respectă formatul Cambridge, precum și învățarea și exersarea tehnicilor și trucurilor de abordare a probelor;

  • Pretestări cu materiale oficiale Cambridge;

  • Parcurgerea a cel puțin 6 teste specifice examenului pentru care te pregătești.

Desigur, în funcție de rezultatul evaluării tale dinaintea începerii programelor de cursuri de pregătire pentru examene Cambridge, se va decide dacă este nevoie să parcurgi toți cei 4 pași sau doar o parte dintre ei. Cert este că, trecerea de la un nivel sau examen la altul o vei putea face în aproximativ 2 ani.

Cu o tradiție de peste 100 de ani, aceste examene sunt recunoscute la nivel mondial ca un etalon al perfecționării în această limbă. Peste 15.000 de instituții și universități din toată lumea iau în calcul punctajele obținute la aceste examene.

Pe de altă parte, promovarea lor cu succes echivalează proba de engleză pentru clasa a V-a Intensiv Engleză (YLE Movers și Flyers), clasa a IX-a Bilingv Engleză (KET, PET) și Bacalaureat (PET, FCE, CAE). Alegerea modului de examinare este la latitudinea ta, putând să susții probele atât pe suport de hârtie, cât și pe calculator.

Ce activități vei desfășura în cadrul unor cursuri de pregătire pentru examene Cambridge?

Modulele acestor cursuri vizează, în primul rând, familiarizarea participanților cu formatul examenelor Cambridge. În cadrul orelor alocate, vei învăța strategii și tehnici de abordare a probelor specifice și le vei exersa permanent, pentru a face față cu brio momentelor în care nu ai idei sau te blochezi. Practica intensivă te va pregăti pentru orice scenariu!

Tot pe parcursul orelor din programa de cursuri de pregătire pentru examene Cambridge vei exersa tehnicile de citire și ascultare pentru a putea să maximizezi scorul la aceste probe. De asemenea, îți vei dezvolta abilitățile de scriere, conform cerințelor de examinare Cambridge și vei învăța cum să ții cont de criteriile de evaluare la toate cele 4 probe, dar mai ales la cele de speaking și writing.

Cu acest pachet complet de cunoștințe îți va fi extrem de ușor să obții un scor remarcabil! Înscrie-te la aceste cursuri și crește-ți șansele de a ocupa o poziție cât mai bine plătită în domeniul în care vei profesa pe viitor!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Înscrie-te la cursuri de engleză Cambridge și vei avea o șansă de reușită în plus pe viitor