Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Investiție de 20 de milioane de euro pentru extinderea producției AQUA Carpatica. Jean Valvis anunță deschiderea celei de șasea fabrici la Vatra Dornei

Jean Valvis, președinte AQUA Carpatica, anunță extinderea producției AQUA Carpatica, odată cu deschiderea celei de-a șasea fabrici la Vatra Dornei, urmând să se facă o investiție de 20 de milioane de euro.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 20:51

În bazinul Dornelor, locul de unde izvorăște AQUA Carpatica și unde se află fabricile care îmbuteliază toate produsele din portofoliul companiei, se pun bazele pentru construcția celei de 6-a fabrici, menită să extindă capacitățile de producție actuale.

"În această vară, ne-am confruntat cu o mare provocare în raport cu consumatorii noștri. Am avut perioade în care AQUA Carpatica a lipsit de pe raft, fapt semnalat de către clienții noștri fideli.

Dorim să le transmitem că acest fapt nu se datorează nici activităților de export, nici capacităților surselor noastre de apă. Se datorează faptului că cererea de pe piață a depășit mult prognozele noastre privind producția și vânzările. Mă aflu aici, la Vatra Dornei, special pentru a proiecta și a da startul celei de-a 6-a fabrici AQUA Carpatica, o investiție importantă pe care noi o facem pentru a garanta că în anul viitor, în 2025, o asemenea situație nu se va mai repeta", a declarat Jean Valvis, președinte AQUA Carpatica.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Advertoriale » (P) Investiție de 20 de milioane de euro pentru extinderea producției AQUA Carpatica. Jean Valvis anunță deschiderea celei de șasea fabrici la Vatra Dornei