Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Investiție majoră la Curtea de Argeș: Fuchs Condimente România își dublează capacitățile

Fuchs Condimente România și-a dublat capacitatea de producție și depozitare la fabrica din Curtea de Argeș până la 18.000 de metri pătrați.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 13:17

Fuchs Condimente România, producătorul local de condimente și ingrediente alimentare, parte a grupului german Fuchs Gruppe, a finalizat faza de construcții din cadrul extinderii capacităților sale de producție din Curtea de Argeș, după un proiect ce s-a întins pe 12 luni.

În următoarea fază, extinderea centrului logistic și de producție din România prevede investițiile în utilaje și automatizarea proceselor si reprezintă una dintre cele mai mari investiții aflată în derulare ale Fuchs Gruppe la nivel global.

Extinderea, care dublează capacitatea de producție și depozitare până la 18 mii mp, susține dinamica pozitivă a Fuchs Condimente România și dezvoltă oportunități și locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Vezi și

În prezent, Fuchs Condimente România este unul dintre cei mai importanți angajatori din Curtea de Argeș, cu o echipă de peste 350 de angajați, implicați în activitatea de producție, logistică și vânzări.

"Venim aici pentru oamenii pricepuți și vrem să oferim motivația tinerilor să rămână în această țară frumoasă", a declarat Nils Meyer-Pries, CEO Fuchs Gruppe. 

"În derularea investiției este prevăzut ca să se creeze în timp de 3-4 ani 43 de noi locuri de muncă", a declarat Uwe-Jens Karl, Director Feneral Fuchs Condimente

Extinderea capacității de producție, sărbătorită alături de comunitatea locală

La eveniment au fost prezenți oficiali de rang înalt din România și Germania, precum și parteneri de afaceri ai companiei, subliniind importanța acestei investiții și al angajamentului Fuchs Gruppe în România.

De asemenea, au fost invitați copiii si profesorii de la: Clubul de Robotică al Liceului Vlaicu Voda, Clubul de Judo și Clubul Chitariștii de la Argeș, pe care Fuchs Condimente îi susține.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Advertoriale » (P) Investiție majoră la Curtea de Argeș: Fuchs Condimente România își dublează capacitățile