Antena Meniu Search
x

(P) Irina Binder ne încântă cu o nouă lansare: Am scris o carte despre noi

Începutul acestui an ne aduce o surpriză frumoasă de la Irina Binder. O nouă carte excepțională, așa cum ne-a obișnuit autoarea. Titlul acesteia este Am scris o carte despre noi și cu siguranță va ajunge rapid îndrăgit de multe persoane. Vei putea comanda cartea direct din librăria online BOOKZONE, la un preț special, astfel că vei fi printre primii care se vor bucura de o lectură deosebită.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 13:22

- https://unsplash.com/photos/f6UX-It1N7g

După cum probabil știi deja, Irina Binder este una dintre cele mai apreciate autoare contemporane, iar seria Fluturi este cea care i-a adus popularitatea. De fapt, primul volum, Fluturi este cea mai bine vândută carte românească din perioada 2013-2017, înregistrând vânzări foarte bune chiar și după această perioadă.

De ce este atât de apreciată Irina Binder? Datorită modului în care scrie și faptului că imprimă poveștilor părți din sufletul ei. Toate cărțile lansate de Irina Binder au la bază întâmplări reale. Astfel, vei putea observa că toată lumea are și zile mai puțin bune, momente în care iubirea poate lipsește sau dezamăgește. Deși cărțile scrise de Irina Binder sunt potrivite aproape pentru oricine, începând de la tineri de peste 18 ani și până la persoane în etate, totuși pare că femeile rezonează mai bine cu scrierile acestei autoare excepționale. Mai mult ca sigur și titlul Am scris o carte despre noi va fi unul extrem de bine primit.

Irina Binder a început să scrie pe blogul personal, numit Insomnii. Numele provine de la faptul că autoarea își așternea gândurile în online numai pe timpul nopții. Nu a durat mult până când scrierile sale au ajuns la zeci de mii de persoane care rezonau perfect cu ceea ce spunea. După o perioadă, când a văzut cât de apreciate sunt textele sale, a hotărât să lanseze primul volum din seria Fluturi, inspirată de articolele de pe blog.

Probabil îți dai seama că seria a avut un succes enorm încă din primele zile de lansare, având în vedere că oamenii au descoperit și alte laturi ale autoarei. Deși articolele de blog erau personale și se vedea emoția pe care o imprima fiecărui rând, cartea a fost la un alt nivel, astfel că multe persoane au rezonat perfect cu întâmplările personajelor principale.

Nu doar seria Fluturi a fost extrem de bine primită, ci și celelalte cărți ale autoarei. A urmat Insomnii, care probabil ți-ai dat seama că este inspirat de blogul cu același nume. Autoarea a vrut să transforme articolele de blog și să le îmbunătățească, iar astfel, Insomnii a văzut lumina tiparului.

Străinul de lângă mine este o altă carte extrem de apreciată, pe care oamenii au interpretat-o așa cum au simțit. Deși, la prima vedere, cartea parte să vorbească despre un partener de viață care a devenit străin, adevărul este că oricine poate fi străinul care ne înfrumusețează viața sau care ne-o complică.

Acestea fiind spuse, nu uita să intri pe site-ul BOOKZONE zilele următoare pentru a comanda printre primii Am scris o carte despre noi, de Irina Binder.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Advertoriale » (P) Irina Binder ne încântă cu o nouă lansare: Am scris o carte despre noi