Antena Meniu Search
x

(P) Istoria Seriei P de la HUAWEI merge mai departe. Cu ce dotări vin telefoanele flagship din Seria HUAWEI Pura 70

Telefoanele din seriile P de la HUAWEI au reprezentat întotdeauna gama flagship a companiei și-au adus de la an la an îmbunătățiri în materie de design și fotografie. 

În 2024, inovația merge mai departe, iar Seria P se transformă în Seria HUAWEI Pura 70, un lineup format din trei modele de telefoane inteligente, cu atitudine și performanțe ale camerei nemaiîntâlnite, gata să exploreze noi teritorii.

Așadar, seria HUAWEI Pura este alcătuită din: HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro și Pura 70 Ultra, un lineup care integrează un design unic și fac un pas mai departe la nivel de tehnologii imagistice și performanțe.

Forward Symbol Design - triunghiul, elementul distinctiv al Seriei HUAWEI Pura 70

Telefoanele din seria HUAWEI Pura 70 se fac remarcate prin estetica lor modernă și elegantă. Modulul camerelor are formă de triunghi, purtând denumirea de Forward Symbol Design. Este un pas mare înainte, cu linii geometrice moderne, minimaliste și elegante. Seria HUAWEI Pura 70 își propune astfel să deschidă o nouă direcție din punct de vedere al stilului și al finisajelor pe telefoanele premium. Modelul Pura 70 Ultra iese și mai mult în evidență, datorită texturii în relief unice de pe spate, denumită Starry Pattern.

Întreaga serie este dotată cu ecrane HUAWEI X-True™, foarte clare, cu o luminozitate maximă de 2500 de niți și suport pentru tehnologiile Ultra High Resolution display și AI HDR high dynamic display. De asemenea, telefoanele au rată de refresh LTPO adaptivă, cuprinsă între 1-120 Hz, ceea ce înseamnă că ecranul se ajustează automat în funcție de conținutul afișat. HUAWEI Pura 70 și HUAWEI Pura 70 Pro sunt protejate de sticlă Super Durable Kunlun, în timp ce modelul Pura 70 Ultra are o rezistență la șocuri și zgârieturi și mai mare, datorită protecției suplimentare Crystal Armor.

Seria HUAWEI Pura 70 - revoluție în fotografia pe mobil

Telefoanele din seriile HUAWEI P au fost întotdeauna foarte apreciate pentru capabilitățile lor imagistice și evoluția pe care au adus-o de la an la an în materie de camere. Seria HUAWEI Pura 70 duce mai departe moștenirea și introduce noua generație de Ultra Lighting XMAGE Camera. Completată de noul HUAWEI XD Motion Engine, captura subiectelor aflate în mișcare rapidă este dusă la un nivel incredibil. Astfel, orice moment va fi redat în fotografii cu precizie maximă.

Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra, a fost declarat „regele fotografiei pe mobil” de DXOMARK, laborator care testează camerele de telefoane pe baza a milioane de de măsurători științifice și analize.

Flagship-ul a primit 163 de puncte, un record în întreaga istorie a topurilor DXOMARK. Ce îl face atât de special pe HUAWEI Pura 70 Ultra? În primul rând, este dotat cu o cameră retractabilă, Ultra Lighting Pop-out Camera, echipată cu un senzor de 1 inch și cea mai mare diafragmă fizică din industrie, F1.6.

Această cameră este capabilă să „înghețe” subiecte care se deplasează cu viteze de 300 km/h, cum ar fi mașinile de curse sau trenurile de mare viteză. Structura camerei retractabile permite și o stabilizare OIS cu până la 67% mai eficientă a senzorului de 1 inch.

HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Pro sunt echipate, de asemenea, cu sisteme de camere Ultra Lighting, cu un senzor de dimensiuni generoase de 1/1.3 inch și o diafragmă F1.4, care asigură captarea optimă de lumină. În cazul acestor modele, focalizarea a fost îmbunătățită cu 100% în comparație cu generația precedentă, iar unghiul anti-tremur este cu 91% mai precis, detaliile fiind clare chiar și în scenarii ce presupun fotografii rapide.

Modelele Pro și Ultra sunt dotate și cu un senzor Ultra Lighting Macro Telephoto ce permite distanțe de focalizare minime de 5 cm și un zoom macro 35x. Toate cele trei telefoane au și un zoom puternic, 100x în cazul HUAWEI Pura 70 și 200x pentru Pura 70 Pro și Pura 70 Ultra. De asemenea, sunt folosiți algoritmi de îmbunătățire a imaginii, ce folosesc motorul XF Fusion Pro high-image quality. Fotografia portret a primit și ea o mulțime de îmbunătățiri și telefoanele sunt capabile să proceseze în mod inteligent lumina, umbrele, blur-ul și tonurile pielii, redând cu precizie detaliile feței.

Performanțe și arhitecturi flagship

Seria HUAWEI Pura 70 aduce și un echilibru perfect la nivel de durata de viață a bateriei, încărcare rapidă și arhitectură slim a telefoanelor. Modelul Pura 70 are o baterie de 4900 mAh și o grosime de doar 7.95 mm. Se încarcă prin fir la 66 W și wireless la 50 W, prin HUAWEI SuperCharge.

În cazul Pura 70 Pro bateria are o capacitate de 5050 mAh, iar telefonul are o grosime de 7.95 mm, încărcarea realizându-se la 100 W prin fir și 80 W wireless, prin HUAWEI SuperCharge Turbo. Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra, reușește să înglobeze o baterie de 5200 mAh într-un corp de doar 8.4 mm grosime și atinge aceleași viteze de încărcare ca și în cazul variantei Pro.

Experiențele de utilizare au fost și ele îmbunătățite, datorită noului sistem de operare EMUI 14.2, ce asigură fluiditate maximă în aplicații și jocuri, elemente de securitate atent dezvoltate, dar și un stil original.

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România, la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

Pentru comenzile plasate până pe data de 21 mai 2024 pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de un pachet promoțional compus din două produse HUAWEI, după cum urmează:

  • Pachet cu căști HUAWEI FreeBuds Pro 3 – se primește automat la achiziționarea oricărui telefon din Seria HUAWEI Pura 70. Utilizatorul trebuie doar să selecteze culoarea dorită.
  • Voucher pentru smartwatch HUAWEI WATCH GT 3, care se obține astfel:

Pasul 1: în pagina produsului HUAWEI Pura 70 Series, utilizatorul navighează la secțiunea “Pachet personalizat”, selectează culoarea dorită a produsului WATCH GT 3 (White sau Black) și îl adaugă la coșul de cumpărături

Pasul 2: adaugă, în același coș de cumpărături, produsul HUAWEI Pura 70 Series

Pasul 3: în pagina Coșul meu, care acum conține produsul principal HUAWEI Pura 70 Series și produsele secundare HUAWEI FreeBuds Pro 3 și HUAWEI WATCH GT 3, aplică codul de discount valabil pentru HUAWEI WATCH GT 3, cod care se regăsește în pagina dedicată HUAWEI Pura 70 Series.

Pasul 4: finalizează comanda cu succes

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Istoria Seriei P de la HUAWEI merge mai departe. Cu ce dotări vin telefoanele flagship din Seria HUAWEI Pura 70