Antena Meniu Search
x

(P) Lampa UV unghii – tipuri și avantajele ei

În saloanele de manichiură, lampa UV unghii de mare putere (45–54 W) poate fi folosită de profesioniști. Deoarece sunt dotate cu ventilatoare și o suprafață suficient de mare, îți permit să usuci zece unghii în același timp. Lămpile îți vor permite să efectuezi proceduri de pedichiură și manichiură într-un timp relativ scurt.

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 11:43

(P) Lampa UV unghii – tipuri și avantajele ei

Cu excepția lămpilor UV de mare putere (45–54 W), dispozitivele sunt accesibile și ușor de utilizat și sunt foarte răspândite. Dezavantajele includ durata scurtă de viață, deoarece au o durată de viață de cel mult trei mii de ore, după care necesită înlocuire. Se alocă o cantitate semnificativă de timp uscării unui strat de lac cu gel. 

Lampa unghii trebuie aprinsă numai pe durata polimerizării. Suprafața din interiorul aparatului este tratată cu demachiant de unghii la sfârșitul fiecărei utilizări, apoi trebuie dezinfectată cu un antiseptic. Sensibilitatea dispozitivului la supraîncălzire, necesită ca aceasta să fie depozitată la o distanță suficient de sigură față de sursele de căldură. Întărirea incompletă a Polish gel și creșterea timpului de uscare, indică necesitatea înlocuirii lămpilor cu altele noi, deoarece acestea au expirat.

Lampă UV LED

Compactă și foarte convenabilă pentru uscarea straturilor de unghii cu gel, este lampa UV LED. LED-urile sunt singura sursă de lumină care transformă energia în lumină ultravioletă. Lampa în funcțiune este economică, practică și convenabilă datorită încălzirii minime, dimensiunilor mici și rezistenței la șocuri. Stratul de lac cu gel se întărește în doar 10 secunde și acest lucru reduce semnificativ timpul de service pentru o clientă. Cu toate acestea, atunci când achiziționezi o astfel de lampă, ar trebui să citești cu atenție instrucțiunile pentru a evita neînțelegerile și dezamăgirile ulterioare. Nu toate materialele se pot întări în lămpile UV LED, însă această lampă nu este dăunătoare sănătății.

Lampa oferă economie de energie și este sigură. Durata de viață este de 50.000 de ore. Viteza de fixare a lacului cu gel este 10-30 sec. Lămpile UV LED sunt sigure pentru pielea și placa unghiei. Dezavantajele includ prețul suficient de mare, iar domeniul de aplicare al acesteia este limitat. Nu este folosită pentru extensia unghiilor și nu toate materialele se pot usca cu ea.

Lampă fluorescentă hibridă UV CCFL+LED

Astăzi lampa UV CCFL+LED fluorescentă este cel mai funcţional dispozitiv. Este capabilă să proceseze absolut toate acoperirile pentru modelarea unghiilor. Combinând funcțiile lămpilor LED și UV, echipate cu catod rece, reprezintă o nouă generație de tehnologie de manichiură. Lampa oferă economie de energie și este sigură. Durata de viață este de 50.000 de ore si nu depinde de numărul de incluziuni, polimerizează orice lacuri dure și lacuri cu gel. Lampa UV fluorescentă hibridă este capabilă să polimerizeze gelurile și lacurile cu gel de 3-4 ori mai repede decât lampa UV simplă. Nu necesită eliminare la sfârșitul duratei de viață, deoarece nu conține substanțe nocive (mercur, etc.). La un preţ suficient de mare, are un caracter practic insuficient și anume, nu poate fi reparată după terminarea duratei de viață stabilite. La reparare, necesită intervenție exclusiv profesională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Advertoriale » (P) Lampa UV unghii – tipuri și avantajele ei