Antena Meniu Search
x

(P) Machiaj de iarnă cu efect de mărire a ochilor și definire a sprâncenelor

Machiajul de iarnă este o ocazie excelentă pentru a-ți crea o imagine fermecătoare cu efect de mărire a ochilor și definire a sprâncenelor. Nuanțele cele mai populare în această iarnă sunt argintiu, sidef, iluminatoarele de față cu efect de luciu sidef, fardurile bej, argintii și rujul de buze sidefat, pentru a avea buze cu volum, mai strălucitoare.

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 14:53

Cum îți poți accentua privirea prin machiaj? Află cum obții un efect de mărire a ochilor!

Machiajul profesional poate schimba forma ochilor și poate crea un efect de mărire a acestora. Deasupra pleapelor se poate utiliza un corector cu perie lată pentu a ascunde micile imperfecțiuni și a camufla aspectul de ochi umflați. Acesta se întinde ușor cu ajutorul buretelui special și are o textură ușoară, care acoperă perfect chiar și ridurile.

În acest mod vei crea o bază de machiaj pe pleoape, care va funcționa foarte bine cu fardul de ochi. În plus, machiajul va rezista mai bine pe pleoape, lucru important mai ales în cazul în care ai pielea grasă, cu dificultăți în a ține machiajul. Tehnica este folosită și în saloanele profesionale de beauty, deoarece astfel fardurile vor rezista mai bine, iar culorile vor ieși mai bine în evidență.

Apoi se folosește o pudră de marcă, care estompează și mai mult zona pleoapelor și creează un finisaj perfect. Asta facilitează aplicarea gradientului cu fard de pleoape pudră. Acum se poate realiza machiajul pentru a defini forma ochilor, după cum se dorește. În acest scop se alege o paletă de farduri de ochi care are nuanțe armonios combinate, ce sunt intens pigmentate, au rezistență îndelungată și pot crea un machiaj de zi ori pentru diverse ocazii.

Se aplică fardul de ochi pe zona de sub sprâncene, cu mișcări înainte și înapoi, începând din partea exterioară și realizând un degrade fin. Fardul se întinde mai mult pe zona exterioară, acolo poate fi mai intens. Apoi se face o dungă din fard pentru a conecta zona exterioară cu pleoapa mobilă. Apoi se realizează un degrade de fard și pe pleoapă, efectul fiind excelent.

Fardul nu se întinde prin mișcări de rotație pentru că astfel se pot obțin pete. Fardul de ochi trebuie să aibă o textură satinată, irizată, astfel este mai elegant. Foarte bune sunt și fardurile lichide și cremoase pentru ochi. Pe zonele interioare ale pleoapei și spre colțul ochilor se aplică faduri de ochi mai deschise, satinate.

Apoi se alege un creion dermatograf sau un eyeliner pentru a trasa linia din exterior spre interiorul liniei genelor și cu o perie teșită pentru ochi se obține un efect degrade al acestei linii și se perfecționează machiajul în această zonă. Linia trebuie să fie puțin mai groasă spre exterior. Apoi cu un creion de ochi se accentuează colțul ochilor.

Alte produse de machiaj necesare sunt: un ondulator de gene, un rimel pentru volum.

În acest mod ochii se vor alungi puțin și vor părea mai mari. Așa se obține machiajul ochi de sirenă sau machiajul ochi de vulpe, pentru un look incredibil de fermecător.

Pentru obraz se alege și un fard de obraz sub formă de pudră rezervă care creează un aspect îmbujorat, ce dezvăluie simbolul vitalității tinerești.

Dacă vrei un efect de mărire a ochilor, ideal este să utilizezi culorile deschise și strălucitoare la machiajul acestora. În anul 2024 sunt în trend fardurile de pleape din cosmeticele decorative, care ajută la trasarea umbrelor duocrome. Pentru obraz sunt indicate nuanțele de fard roz moale și nuanțe de piersică, ce evidențiază frumusețea naturală.

Pentru a acoperi cearcănele folosește un corector sau un cancealer multifuncțional cu acoperire ridicată, cu ingrediente de îngrijire și de hidratare a pielii, care lasă pielea netedă, cu un aspect mai fin și mai luminos, mai ales sub zona ochilor.

Dacă vrei un aspect cât mai îngrijit folosește un aplicator practic, un tuș tip cariocă sprâncene ce vopsește și evidențiază firele acestora, subliniind frumusețea întregului chip. Și un creion 2 în 1 umple spațiile, trasează tușe fine, aranjează firele rebele și redă aspectul natural al sprâncenelor.

La final se utilizează un gel cu efect de fixare și astfel se intensifică culoarea și sprâncenele își vor menține forma un timp îndelungat. Toate aceste produse de machiaj se găsesc în magazinele online cu parfumuri și cosmetice de brand, autentice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Machiaj de iarnă cu efect de mărire a ochilor și definire a sprâncenelor