Antena Meniu Search
x

(P) Mănâncă, vorbeşte şi zâmbeşte fără nicio grijă cu proteza dentară fixă

Mii de români se confruntă cu probleme dentare severe, care le afectează nu doar aspectul zâmbetului, dar şi lucrurile simple, precum mâncatul şi vorbitul. Problemele dentare pot limita plăcerile simple, cum ar fi savurarea unei mese delicioase sau purtarea unei discuţii. Dacă te regăseşti în această situaţie, există o soluţie eficientă şi rapida: proteza dentară fixă.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 10:31

(P) Mănâncă, vorbeste şi zâmbeşte fără nicio grijă cu proteza dentară fixă
(P) Mănâncă, vorbeste şi zâmbeşte fără nicio grijă cu proteza dentară fixă

Dincolo de Aspectul Dinţilor: O viaţă plină cu disconfort şi durere

Pentru mulţi pacienţi, problema nu se limitează la estetica zâmbetului. Pierderea dinţilor sau deteriorarea lor poate duce la imposibilitatea de a mânca alimente solide, dureri constante şi un disconfort semnificativ.

Tratamentul cu proteza dentară fixă oferă o soluţie care nu restabileşte doar estetica, ci şi funcţionalitatea completă a danturii, lucru care permite pacienţilor să se bucure din nou de alimentele preferate, fără durere sau disconfort.

De ce proteza dentară fixă?

Această soluţie inovatoare îţi oferă un set complet de dinţi în doar câteva zile, permiţându-ţi să te bucuri din nou de mâncărurile tale preferate fără disconfort sau durere. Majoritatea pacienţilor care aleg această procedură, rămân cu un singur regret, faptul că nu au luat această decizie mai devreme.

Cui se adreseaza acest tratament?

  • Persoanelor fără dinţi: Cauzele pot varia de la carii şi infecţii până la traumatisme dentare.

  • Persoanelor cu Paradontoză Avansată: Pacienţii cu parodontoză avansată, ce suferă de mobilitate dentară, însoţită de durere şi disconfort zilnic.

  • Persoanelor Lucrări Dentare Vechi: Lucrările dentare vechi, fie că au început să se mişte sau au devenit inestetice.

  • Purtatorilor de Proteza Mobila: Cei care nu se pot obişnui cu proteza mobilă şi caută o soluţie fixă şi confortabilă.

Beneficiile protezei dentare fixe

  • Restaurarea rapida a danturii: Procesul transformă complet zâmbetul pacientului într-un interval scurt (24-72 de ore).

  • Alinarea durerii: Pacienţii se scapă de durerea constantă şi pot mânca fără teama durerii.

  • Redarea plăcerii de a mânca: Restricţiile alimentare dispar, iar pacienţii se pot bucura din nou de o varietate de alimente.

  • Estetică şi confort: Zâmbetul nu doar ca arată bine, dar arată şi natural, deoarece lucrarea dentară este făcuta pentru a imita cât mai mult aspectul dinţiilor naturali.

Descrierea tratamentului

Acest tratament transformă radical zâmbetul, într-un interval foarte scurt, prin inserarea, în majoritatea cazurilor, a 4 sau 6 implanturi dentare.

Aceste implanturi funcţionează ca o bază solidă pentru o lucrare dentară completa. Procesul începe cu o sesiune de extracţie a dinţilor deterioraţi şi inserarea imediată a implanturilor, urmată de aplicarea lucrărilor provizorii în decurs de 24-72 de ore.

Aceste lucrări provizorii îţi permit să ai o dietă variată, recomandându-se totuşi evitarea alimentelor prea dure pentru a nu suprasolicita implanturile în perioada de vindecare a acestora.

După perioada de vindecare, de 4-6 luni, când implanturile s-au integrat complet în os, lucrarea provizorie va fi schimbată cu una finală şi vei putea să te bucuri de o gamă largă de alimente, experimentând nu doar o îmbunătăţire estetică, dar şi un confort şi o funcţionalitate deplină a danturii.

Dr. Andrei Stan - Medic specializat in acesta procedura

Cu foarte multă experienţă în reabilitarea orală completă, Dr. Andrei Stan se remarcă prin expertiza sa vastă în astfel de proceduri. Volumul mare de implanturi inserate îi oferă experienţa necesară pentru a avea constant rezultate estetice şi de lunga durată pentru pacienţi din toată ţara cât şi din strainatate.

Cum poţi să beneficiezi şi tu de un astfel de tratament?

Totul începe cu un consult gratuit, unde vei afla soluţiile posibile, etapele şi costul tratamentului cu proteza dentară fixă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Mănâncă, vorbeşte şi zâmbeşte fără nicio grijă cu proteza dentară fixă