Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Noaptea Companiilor București – un eveniment inedit care te poate aduce mai aproape de cariera mult visată

Dacă îți dorești să afli cum arată viața din interiorul unor companii de elită și să explorezi oportunitățile de carieră, Noaptea Companiilor București este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 14:15

Târgul are loc pe 16 și 17 octombrie, în intervalul 16:00 – 00:00, oferind o experiență exclusivă de vizitare a sediilor organizațiilor participante în afara orelor de program și a rutinei obișnuite.

Intră pe site-ul Noaptea Companiilor București, completează formularul de înscriere și pregătește-ți CV-ul. Evenimentul îți oferă ocazia de a interacționa direct cu angajatorii și de a vedea dacă există o potrivire între tine și companiile participante. Fii pregătit să îți descoperi viitorul loc de muncă într-o manieră complet diferită!

Acest eveniment îți deschide ușile către o experiență unică și interactivă, unde vei putea explora activități diverse, de la ateliere de inteligență artificială organizate de companii de top până la workshopuri interactive pe platourile de filmare. Astfel, vei putea înțelege mai bine ce înseamnă viața profesională într-un cadru relaxat, fără presiunea unui interviu formal.

Articolul continuă după reclamă

Branduri de top, acces chiar „acasă” la companii

Companii importante din 13 industrii diferite, printre care Antena Group, Ursus, OMV Petrom, KPMG, Booking, Orange, WeMat, Genpact, DB Tech, BCR, Accenture, Siemens Energy, AECOM, ARRISE și Veridion, s-au alăturat până în prezent proiectului. Acestea își deschid porțile și te invită să le vizitezi sediile într-un tur al unui spațiu de birouri care acoperă peste 220.000 mp.

La rândul lor, companiile participante caută să atragă tineri talentați care se potrivesc cu valorile și cultura lor organizațională.

Noaptea Companiilor București asigură o experiență mult mai personalizată decât un târg de joburi obișnuit, oferindu-ți posibilitatea de a te familiariza cu modul în care funcționează echipele interne și proiectele pe care acestea le dezvoltă. Așadar, nu te limita doar la a citi despre o companie – acum ai ocazia să îi cunoști pe cei care fac diferența!

Tudor Ionescu, Head of A&T Office la CBRE România și organizator al evenimentului, afirmă: „Prin Noaptea Companiilor București, vrem să le oferim tinerilor oportunitatea de a cunoaște companiile așa cum sunt ele – cu oamenii lor, proiectele în care sunt implicați și valorile pe care le susțin. Este mai mult decât un târg de joburi; este o invitație de a descoperi cum arată viitorul profesional al celor care doresc un twist”.

Viitorul carierei tale începe aici

Noaptea Companiilor București nu este doar un simplu târg de joburi, ci o experiență imersivă. Îți permite să vizitezi până la patru companii într-o singură seară și să explorezi cultura organizațională a fiecăreia. Este locul ideal pentru a vedea dacă valorile și mediul de lucru ți se potrivesc, oferindu-ți o privire autentică asupra atmosferei din interiorul acestor organizații. Totodată, îți poți lăsa CV-ul și discuta direct cu recrutorii despre abilitățile și experiențele pe care le cauți într-un loc de muncă, întrucât, la final, să poți deveni chiar noul coleg.

Noaptea Companiilor vine pentru prima dată la București, după ce a cunoscut succesul în orașe precum Cluj și Brașov. Cu sprijinul a 11 universități de top din Capitală, studenții și proaspeții absolvenți vor avea acces la o gamă largă de joburi și oportunități de carieră. Pe parcursul a două zile, vor putea explora multiple industrii și domenii, fie că sunt interesați de IT, finanțe, inginerie sau resurse umane.

Organizat de CBRE România, liderul pieței locale de consultanță imobiliară și al segmentului de office, și recomandat de eJobs – site-ul cu joburi 100% realeacest târg neconvențional de joburi îți oferă acces la branduri de top din Capitală și o oportunitate inedită de a-ți întâlni viitorul angajator.

DESPRE CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), o companie listată în Fortune 500 și S&P 500 cu sediul în Dallas, este cea mai mare firmă de servicii și investiții imobiliare comerciale din lume (pe baza veniturilor din 2022). Compania are peste 115.000 de angajați care deservesc clienți din mai mult de 100 de țări. În România, CBRE deservește o gamă diversă de clienți cu o suită integrată de servicii, inclusiv facilități, tranzacții și management de proiect; gestionarea proprietății; gestionarea investițiilor; estimare și evaluare de proprietăți; leasing imobiliar; consultanță strategică; vânzări de proprietăți; servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Pentru mai multe informații vizitați www.cbre.ro sau pagina de LinkedIn CBRE Romania.

Despre Noaptea Companiilor

Noaptea Companiilor (NCO), târg neconvențional de locuri de muncă și prezentări de companii la sediile acestora, s-a înființat în 2019, la Cluj. În 2024, NCO se află la a patra ediție la Cluj, la a doua ediție la Iași și Târgu Mureș, și se desfășoară pentru prima dată la București, Brașov și Sibiu. NCO este un concept deja consacrat în ceea ce privește employer brandingul și recrutarea.  Evenimentul este destinat companiilor care vor să prezinte, la propriul sediu, cultura organizațională, condițiile de muncă și valorile specifice firmei. De asemenea, NCO se adresează și vizitatorilor - pentru care conceptul și posibilitatea de a intra în ”culisele” companiilor este foarte atractiv și pe mulți îi ajută în dezvoltarea profesională. An de an, vizitatorii au fost așteptați de companii din domenii diverse: de la construcții la IT, de la industria automotive la proiectare instalații ori agricultură, de la protecție împotriva incendiilor la securitate cibernetică. Mai multe informații puteți citi pe www.noapteacompaniilor.ro sau pe conturile de LinkedIn, Facebook și Instagram Noaptea Companiilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Advertoriale » (P) Noaptea Companiilor București – un eveniment inedit care te poate aduce mai aproape de cariera mult visată